27
Sep
2019
Posted by: In: Gradbeništvo0comments

Opeka je modularni element iz gline, ki se v Slovenskem okolju najpogosteje uporablja kot gradivo. Opeka se uporablja za gradnjo zidov, pa tudi za stropove. Strešno opeko pa lahko uporabimo tudi v obliki kritine.

Pozanimali smo se katero podjetje za dobavo, je vodilno iz Slovenije? Ugotovili smo, da je to podjetje Opeka Stil iz Celja, zato podjetje v današnjem prispevku tudi predstavljamo.

Glavna dejavnost podjetja Opeka Stil je dobava, razrez in polaganje opečnih izdelkov iz žgane gline, ki je skozi tisočletja dokazala svojo uporabno vrednost. Dobavljiva je tudi cela dekorativna opeka, kot tudi opečni listi, rezani iz cele opeke. Njihova ponudba zajema še klinker opečnate tlakovce debeline 5 cm, ki so primerni za tlakovanje dvorišč, poti in pločnikov. Za opremo notranjega interierja je najbolj primerna stara opeka, iz katere izdelujejo stenske in talne obloge. ajdakeramika.si.

Če se odločate za izdelke iz opeke, bodo pri podjetju Opeka Stil poskrbeli z izbranim in sofisticiranim okusom, tako da lahko v svoj novi prostor, vstopite z navdušenjem. Z odličnim pregledom nad ponudbo in bogatimi izkušnjami bodo za vas pripravili najboljšo ponudbo. Vsaki stranki se temeljito in skrbno posvetijo. Vaše zaupanje jim veliko pomeni, zato vam želijo ponuditi največ. Prilagajajo se trenutnim potrebam trga ter sledijo novostim na področju opečnatih izdelkov, predvsem pa so ponosni, da se znajo prilagoditi še tako zahtevnim željam svojih strank.

Verjamejo v  svoje dolgoletne izkušnje in v kontinuirano izobraževanje. Njihova storitev zajema vse, od načrtovanja, usklajevanja in vodenja do končne izvedbe.  Pri svojem delu poskrbijo za najmanjše detajle tako pri svetovanju in izbiri materialov, da je končni izdelek popoln in odraža vrhunsko kakovost.

Nahajajo se na Ljubečni pri Celju, ki ima zelo bogato zgodovino povezano z izdelavo opečnih izdelkov. Glavni namen podjetja Opeka stil je bil ohranitev tradicije dejavnosti v kraju. Ker na Slovenskem tržišču ni bilo dovolj raznolike izbire fasadne oz. dekorativne opeke, so v svojo ponudbo prvenstveno vključili le to.

Kot pravijo sami:« Zakaj Opeka Stil? Edinstven zdelek, pozitivna energija, konkurenčne cene!

 

Komentiraj objavo