17
Okt
2019
Posted by: In: Turizem13comments

Jesen je pred vrati in s tem prelepi jesenski izleti in doživetja. Jesenski čas je v lepem vremenu idiličen za družinski izlet. Doživite jesenske barve z vožnjo po Ljubljanici ki je prav poseben pogled na slovensko prestolnico. Prepogosto se namreč zgodi, da pozabimo, koliko čarobnih skritih kotičkov ta skriva in v kako čudoviti državi pravzaprav živimo. Ljubljana velja za eno najlepših evropskih prestolnic in prepričani smo, da je v njej še vedno zelo veliko kotičkov, ki jih še niste videli.

Doživite Ljubljano z reke Ljubljanice. Mi priporočamo Bobermarine plovbo po Ljubljanici. Poudarjajo, da je mesto Ljubljana z vodne perspektive in skrivnosti ljubljanskega barja posebno doživetje, s ponudbo dobre hrane in pijače, predvsem pa zabave, sprostive in nepozabnih trenutkov.

Njihova ponudba je pestra in ponuja izbiro med različnimi možnostmi naših storitev in se v okviru vaših želja popeljete sami ali z vašimi prijatelji, kolektivom ali kakršnokoli družbo novim doživetjem naproti.

Imajo dve ladji, kjer poleg plovbe nudijo tudi široko ponudbo hrane in pijače. V dogovoru z vami, vam bodo pripravili različne menije po vašem izboru in okusu. Doživetje na Ljubljanici bo tako dopolnila kulinarična „slow food“ ponudba, ki bo pestra in je nikoli ne bo premalo. Njihovi gostje si lahko sposodijo poleg kanujev še kajake in sup-e, drugače pa tudi organizirajo izlete s kanuji, kajaki in supi po Ljubljanici od Podpeči ali Vrhnike. Obiščete lahko okrepčevalnico Bober point na istem naslovu, kjer se lahko okrepčate po samem veslanju, posedite v naravi.

Piknik na ladji lahko dopolnijo tudi z organizacijo glasbe, razlago zgodovinskih zanimivosti in raznimi družabnimi igrami in animacijami. Vse je odvisno od tega, kakšne bodo vaše želje. Torej, ponujajo plovbo po Ljubljanici, različna doživetja na Ljubljanici, poslovna srečanja, poroke na ladji, novo leto na ladji v Ljubljani, ogled Ljubljane z ladjo, pikniki, izposoja kanujev, in še bi lahko naštevali.

Organizirajte nepozabno doživetje z ladjico po Ljubljanici Bobermarine za vašo družino, za vaše sodelavce, poslovne partnerje ali bližnje.

Vstopno in izstopno mesto: Gallusovo nabrežje 19

Naslov oz. info točka  je na Kajak kanu klubu Ljubljana- Levi breg,Velika čolnarska 22 ali pišite na email: info @bobermarine.si, Tel.+38641731963,+38631888069,+38670839234

Komentiraj objavo