26
Sep
2019
Posted by: In: Obrtniki in ostala podjetja0comments

Ste naveličani iskanja pnevmatik pri različnih dobaviteljih in si želite, da bi lahko zimske oziroma letne gume za osebna vozila, kombije ali motorna vozila enostavno kupili na enem mestu in to po izjemno ugodnih cenah? 
Podjetje Gregorino Wheels – Vulkanizerstvo, servis in trgovina Gregor Ihan, je pravi naslov za za to, kjer boste zagotovo našli primerne pnevmatike za vaše vozilo.

Pred nakupom pnevmatik moramo tudi preveriti, kakšne velikosti sodijo na naš avto, kolikšna je njihova nosilnost ter kateri hitrostni kategoriji ustrezajo. Vse to piše v dokumentu z navodili za uporabo avtomobila. Ne smemo niti pozabiti, da morajo biti vse štiri pnevmatike na vozilu enake vrste, na isti osi vozila pa pnevmatiki iste nosilnosti, hitrostnega razreda ter od istega proizvajalca.

Gregorino Wheels – Vulkanizerstvo velja za zanesljivo podjetje na področju pnevmatik in vulkanizerstva. Nudijo servis vseh vozil in popravilo avtomobilskih klima naprav. Za atraktivnost vašega vozila poskrbijo nova ALU platišča za varno vožnjo v zimskem času pa poskrbijo nova jeklena platišča. Ne spreglejte njihovih rednih akcijskih ponudb. Kupcem ponujajo vrhunske izdelke za najugodnejšo ceno na trgu na drugi strani. To pa lahko dosežejo le z minimizacijo stroškov. Samo na ta način uspejo konkurirati največjim tekmecem ne le s cenami, temveč tudi s kakovostjo izdelkov in nivojem ponujenih storitev. Zavzemajo se za strokovnost, dostopnost in učinkovitost. Usmerjeni so v prihodnost.

Ustvarjajo okolje, kjer so dogovorjene naloge tudi izvedene in je kakovost opravljene storitve na prvem mestu. Kot pravijo sami: “Delo hočemo opraviti kakovostno, zato vanj vložimo svoj trud in sebe, saj hočemo biti najboljši v tem, kar delamo!”

S svojo prilagodljivostjo, osredotočenostjo in strokovnostjo nudijo strankam vulkanizerske storitve na najenostavnejši način.

Komentiraj objavo