26
Sep
2019
Posted by: In: Dogodki ali eventi0comments

Stavbno kleparstvo, tesarstvo in krovstvo Domofinal nudi vsa krovska, kleparska ter tesarska dela. So dinamično podjetje, ki se nenehno razvija in povečuje. Odlikuje jih predvsem profesionalnost in visoka motiviranost. Streha objekta je zelo pomemben del objekta, hkrati pa je tudi najbolj kompleksna. Danes streha ne predstavlja le zaščite pred padavinami, ampak mora izpolnjevati tudi estetske in tehnične norme. Življenska doba strehe je vsaj nekaj desetletij, zato je zelo pomembno, kakšen material je uporabljen pri izdelavi ali obnovi le-te.

So podjetje, ki sledi novim trendom in neprestano nadgrajuje kvaliteto storitev.  Na strehah izvajajo vse možne vrste del. Od krovskih del, pokrivanje in prekrivanje streh, izolacij kleparskih del, montaže žlebov, strelovodov, snegolovov itd. Opravljajo različna tesarska dela – enostavne in zahtevne strešne konstrukcije, izdelava in montaža nadstreškov in vrtnih lop, iz terase naredijo podaljšek v nadstrešek. Izdelajo vam lahko nadstrešek za avto, teraso, balkon ali pa tesarsko naredijo čisto novo vrtno lopo ali garažo.

Odlikuje jih uporaba najboljših materialov, napredne tehnologije, visoka kvaliteta opravljenih storitev, upoštevanje rokov izvedbe in konkurenčne cene, ki so temelj njihovega uspeha.

Mi pa ocenjujemo, da imajo profesionalen pristop in korekten poslovni odnos do strank, kvaliteta izvedenih del, spoštovanje dobavnih rokov in konkurenčna cena opreme in storitev so njihovi atributi in edina pot, ki jih je pripeljala do uspeha. S strankami gradijo zaupanje in dolgoročno partnerstvo. Nenehno se trudijo ustvarjati sinergije s svojimi strankami z učinkovito in uspešno storitvijo.

Komentiraj objavo