09
Okt
2019
Posted by: In: Turizem2comments

Potrebujete čas zase in svoje najbližje, proč od mestnega vrveža? Mogoče le kratek oddih v naravi? Ali pa ne veste, kaj bi počeli za vikend? Zakaj ne bi obiskali ranča!

Obiščite ranč Mrcina, podeželsko posestvo, ranč, kjer lahko spoznate konje. Zabavno doživetje je tudi spoznavanje okolice ranča Mrcina. V svoji ponudbi pa je poglavitno jahanje konj za odrasle in otroke, šole jahanja ali preprosto programe druženja in spoznavanja s konji.

Neokrnjena narava Ranč Mrcina, ki se nahaja v Triglavskem narodnem parku, v vasici Studor v Bohinju. Na ranču Mrcina nudijo obilico programov druženja, spoznavanja in dela s konji in prepričani so, da vam lahko pričarajo čudovito izkušnjo s konji.

Njihovi pestri programi nudijo vse od terenskega jahanja, šole jahanja, programa za otroške rojstne dneve, otroški tabori, viteški tabor in program, kmečke igre, zimski program, vožnja s kočijo in kmečkim vozom, špot+rtne dneve – šola v naravi ter organizirajo različne prireditve.

Na ranču domuje 16 konj (od tega 10 islandskih konj), trop mačkov, pes Kan. Poleg terenskega jahanja nudijo šolo jahanja, jahanje za začetnike ter izkušene jahače. Najmlajše jahače pa peljejo (z sedli z ročaji) po maneži ali s krajšim sprehodom v naravo, v spremstvu vodnika.

Konji so njihova strast in želijo jo deliti z vami, zato zagotavljajo kvalitetno in celostno konjsko izkušnjo za vse, ki si konja želite spoznati pobliže in malce drugače. Izkoristite svoj prosti čas, najbolje kar se ga le da! Preživite dan na ranču Mrcina z veseljem vam bodo polepšali dan in poskrbeli, da za doživetje, ki ga vi in vaši najmlajši, ne boste nikoli pozabili.

Kot pravijo sami: “Preživite čudovit dan na njihovem prečudovitem ranču, kjer vam ponujajo aktivna in zanimiva doživetja.”

Komentiraj objavo