Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

AMBIENT proizvodno, storitveno in trgovsko podjetje, d.o.o.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

header-logo-1

Ambient d.o.o. je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Od preprostega začetnega slikanja so prešli do zahtevnejših del v gradbeništvu. So gradbeno družinsko podjetje z odlično ekipo mojstrov, kateri imajo za svoje naročnike v ponudbi gradnje objektov vse od temeljev in temeljne plošče pa do strehe. Gradijo tako stanovanjske kot tudi ne-stanovanjske objekte. Pomagajo vam pri: gradnji temeljev, gradnji objektov, adaptaciji objektov, slikopleskarskih in fasaderskih delih, izvedbi estrihov, polaganju talnih in stenskih oblog, po želji pa vam po končanih delih uredimo tudi okolico.

324-1-3b494a78a8816331

Podjetje  Ambient d.o.o je poznano po kvalitetni izvedbi sanitarij. s čudovito kombinacijo keramike in dekorativne slikarije, polaganja parketnih podov od naravnih obdelav z olji v različnih barvah do lakiranja z ekološkimi laki. Polagajo plastificirane pode za različne namembnosti, prav tako v široki izbiri barvnih kombinacij in različnih oblik.

287-311_b_p1010826-d6d4d91285618197-300x225

Njihova specifika je uporaba barvnih kombinacij, ki v naših domovih spodbujajo razpoloženja, umirjajo dušo in poživljajo razum. Zagotoviti želijo, da z barvanjem prostorov ustvarjajo udobno okolje, v katerem se lahko sprostimo in uživamo, hkrati pa delovnim prostorom pridihnejo poslovno noto. Vsa obrtniška dela izvajajo z lastnimi delavci in preizkušenimi kooperanti za instalacijska dela.

Poudarili bi, da so v letu 2007 pričeli z izdelavo horizontalnih hidroizolacij na starih in z vlago problematičnih zidovih z injektiranjem zidov po sistemu Murisol podjetja STO iz Nemčije. Prav tako so pričeli z izdelavo kvalitetnih hidroizolacij ravnih streh, balkonov, teras, parkirnih hiš s hidroizolativnim sistemom KEMPEROL na bazi tekočih plastik, za katerega so tudi pooblaščeni izvajalci. S pridobljenimi izkušnjami, strokovno ekipo, marljivim delom, pa veljajo za kakovostno podjetje.

291-315_b_7_1-fb92ec1cd959a04b 292-316_b_12_1-c1d0b2d70ec3f7d1

Imajo bogate izkušnje, profesionalno podporo, nudijo na prvem mestu kakovost, strokovnost, točnost in uslužnost ter so vedno na tekočem. V največji meri se pa trudijo za zadovoljstvo svojih strank. Njihova vizija raste skupaj z njihovimi objekti – graditi prihodnost. Hrabro, kvalitetno, odgovorno in cenovno primerno, tako v Sloveniji, kot tudi širše.

Podjetje Ambient d.o.o uporabnikom gradbenih storitev nudi hitro, kvalitetno in cenovno sprejemljivo rešitev, ki je osnovna naloga njihovega podjetja. Prepoznavni so ravno po tem, da zaradi svoje zanesljivosti, odzivnosti in posluha za stranke, veljajo za zaupanje vrednega partnerja.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.