Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Atelje Kresnik, zakonca, ki ustvarjata z ljubeznijo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Po večletnem pedagoškem delu in ustvarjanju na kulturnem področju v ožjem in širšem okolju Dravske doline, sta se zakonca Kresnik odločila za samostojno kariero in leta 1992 ustanovila svoje podjetje.

V podjetju ustvarjajo vse od drobnih logotipov do velikih in prepoznavnih projektov na področju kreative in dizajna. Preko 20 let so se tudi ukvarjali s tiskom na tekstil. Med drugim so tiskali za priznani blagovni znamki Adidas in Hugo Boss iz Nemčije, Okus in Elan iz Slovenije ter na kombinezone Formule 1 za Mc Laren.

Zelo odmevne so bile sejemske postavitve za podjetje KOPA d.d. iz Slovenj Gradca na INFOS-u v Ljubljani, Zeleni program za Gorenje Muta, za Kovine d.d. iz Slovenj Gradca, Varnost d.d. iz Maribora, za Radgonske Gorice iz Gornje Radgone, med drugim so se tudi sami zelo odmevno predstavljali s turistično ponudbo na sejmu Turizem in prosti čas v Ljubljani. Za priznana referenčna podjetja so izdelovali tudi kataloge, prospekte ter druge reklamne materiale. Oblikujejo tudi celostne podobe za najrazličnejše prireditve in srečanja. Pohvalijo se lahko med največjimi projekti Svetovni pokal v ritmični gimnastiki v Ljubljani, leta 2007 in srečanje pediatrov ESSOP leta 2009 v Mariboru.

Izdelujejo unikatna poslovna in protokolarna darila, ki jih odlikuje kvaliteta in izvirnost.

Vedno bolj iskani in cenjeni nasploh pa so tudi umetniški izdelki. Posebej dragocene so slike-portreti, izdelani po naročilu, ki se navadno podarijo kot darilo, na katerega so ponosni tako tisti, ki ga podarijo, kot njihov obdarjenec. Atelje nudi tudi možnost naročila portreta in različnih replik.

skgi_805816_13691

6707_1272827507_26_6707

Zakonca Kresnik sta posebaj ponosna na svojo hči, ki prinaša posebno mladostno svežino in nove izzive z drznimi idejami in odmevnimi slikarskimi razstavami. Najbolj ekskluzivne pa so trenutno njene kolekcije oblačil.

Atelje Kresnik z združevanjem pozitivnih izkušenj, preverjenih rešitev in kreativne uporabe sodobnih tehnologij, ustvarjajo investicijsko učinkovite in oblikovno prepoznavne projekte. Z ljubeznijo do ustvarjanja, se trudijo izdelku pripisati zgodbo, takšno, ki piše spomine in jih sestavi v mozaik naših sanj.

Z vami, za nepozabne zgodbe!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.