Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Atraktivni načini oglaševanja vsodelovanju s podjetjem Solo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V današnjem prispevku želimo predstaviti aktualne in zelo uspešne atraktivne načine oglaševanja. Predstavili vam bomo priznano podjetje Solo, ki velja za eno izmed najbolj uveljavljenih podjetij iz Slovenije, na področju izdelave različnih grafičnih izdelkov. Izdelujejo reklamna stojala, paletne ovoje, totemi ovoje za senzomate, dodatke za izložbe in silhuete, avtografiko, Roll up stojala in transparente, PVC nalepke, svetlobne table, stensko grafiko, reklamne table, UV tisk in CNC rezkanje.

Pri svojem delu iščejo navdihe, na probleme gledajo iz različnih perspektiv ter preizkušajo vedno nove strategije in orodja. Dovolijo si biti drzni in drugačni. Lahko bi jih opisali kot ustvarjalce različnih vsebin v oglaševanju. Z uspešnimi realizacijami in doslednostjo pri izvedbenih detajlih, so si pridobili zaupanje, ki se je obrestovalo s sodelovanjem z naročniki iz cele Slovenije.

Izpostavili bi najbolj atraktivno obliko oglaševanja s tekstilnimi okvirji – Soft frame. Tekstil je medij, ki postaja vse bolj priljubljen pri produktih višjega cenovnega razreda, predvsem zaradi njegovega estetskega in premium izgleda. Tisk na tekstil z najsodobnejšo tehnologijo zagotavlja živahne in kontrastne barve v foto kakovosti. Kakovost pa je bistvo njihovega dela. Zagotavljajo vam strokovnost in brezhibno storitev. Ekipa podjetja Solo za vas lahko naredi tudi tekstilni okvir, ki je odlična rešitev za izdelavo svetlobnega panoja v katerega se lahko vpne tekstil s printom poljubne velikosti. Zahvaljujoč vgrajeni osvetlitvi ozadja z zelo učinkovitimi LED moduli, boste zagotovo pritegnili pogled vsakega mimoidočega. Z najsodobnejšo, visoko tehnološko opremo izdelajo tudi stojala vseh vrst, za različne namene in priložnosti.

Glavno vodilo podjetja Solo, so zadovoljna stranke in pozitiven vpliv na učinek njihovega dela. Vsa ta dolgoletna leta njihovega uspešnega delovanja so jim prinesla mnogo dragocenih izkušenj in odličnih referenc. Pri svojem poslovanju vse to spretno združujejo z inovativnostjo in neprecenljivim znanjem svojih zaposlenih strokovnjakov, kar jim omogoča razvoj izdelkov vrhunske kakovosti na različnih področjih uporabe.

S sodobno tehnologijo v grafični pripravi, tisku in dodelavi uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo in opremo. Odlikuje jih tehnološka dovršenost in strojna opremljenost, s katero strankam zagotavljajo neoporečne grafične izdelke.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.