Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Avtoval – prodajno servisni center za vozila BMW, MINI, RENAULT in motorna kolesa BMW

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Tokratni prispevek je namenjen vsem ljubiteljem BMW, MINI in RENAULT avtomobilske znamke.

IMG_0848

Predstavljamo vam najbolj poznano servisno-prodajno enoto za vozila  ter motorna kolesa BMW  v Sloveniji – že več kot 30 let skrbijo za vozila BMW, oktobra 2014 pa so svojo ponudbo še razširili – odprli so salon in servisni center za vozila Renault.

V kombinaciji delavnosti, potrebnih znanj, izvirnosti in sposobnosti so vedno med prvimi, kajti njihov cilj je biti najboljši v svoji dejavnosti nasploh.  Redni servisi so za vaše vozilo pomembni, kot so pomembni vaši redni pregledi pri zobozdravniku. Preventiva ne izključuje neljubih situacij na cesti, vsekakor pa jih zmanjša na minimum. Tudi po izteku garancije, ko ima vozilo deset in več let, celo, ko je polnoletno, potrebuje vzdrževanje. Servisiranje vozila v družbi Avtoval zagotavlja strokovno vzdrževanje vašega vozila po vseh sodobnih standardih proizvajalca vašega BMW, Mini in Renault vozila.  Redno vzdrževanje vašega vozila vam zagotavlja brezskrbno veselje do vožnje.

Nudijo vam:

  • Servis in prodajo motornih koles BMW.
  • Prodajo vozil.
  • Servis vozil BMW in MINI.
  • Servis in prodajo vozil Renault.
  • Kleparske in ličarske storitve.
  • Popravilo poškodb od toče.
  • Vulkanizerske storitve.
  • Cenilno mesto za zavarovalnice (Triglav, Maribor, Adriatic Slovenica, Ergo, Generali, Tilia).

Strast, spoštovanje svoje stranke, natančnost, pozornost ter bogato tehnično znanje so botrovala temu, da je družinsko podjetje Avtoval danes največji in najsodobnejši center.

VAŠE VOZILO JE VAŠ IZBOR, NAJ BO VAŠ IZBOR TUDI AVTOVAL!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.