Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Boris Gole krivično blaten s strani POPTV

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Boris Gole je ugleden slovenski podjetnik in kreator številnih portalov, ter eden boljših SEO programerjev. Naša medijska družba je opravila intervju z Borisom Goletom, ki je bil večkrat žrtev medijskega linčanja v Sloveniji.

Zanimivo je dejstvo, da od vseh medijev v Sloveniji, se je samo POPTV agresivno spravljal na njega in to večkrat. Toda, kakšna je resnica? Razkrivamo!

Boris Gole je bil žaljen zavestno in napaden nedopustno

V svojih reportažah so Borisa Goleta, hoteli prikazati, kot izsiljevalca, kot goljufa. Ko je pozval z opominom neplačnike naročenih storitev, da plačajo zapadle račune. Kot medijska družba se sprašujemo, na podlagi katerega zakona je izsiljevanje, ko nekoga pozivaš, da ti plača zapadle dolgove. V reportaže so vključene lažne priče.

Razlog v medijskem linču se skriva tukaj. Email, ki ga je pošiljal strankam, kjer je zapisal, da njegov časopis, kotira v Googlu bolje, kot POPTV. Na POPTV-ju so si to celo podrčrtali. Pri snemanju pa so bili nepozorni in posneli dokazilo, da gre za načrtni medijski linč:

boris gole email

Po pritožbi na novinarsko sodišče je sledilo maščevanje in sicer v oddaji Svet Kanal A, ki je pod okriljem iste mafijske združbe. Znova napad z lažmi, znova zavajanje javnosti. Kako je POPTV vedel, da se je pritožil? A ni to čudno, da je vsak njegov portal nateg?

Po reportažah poslano pravniku družbe POPTV in novinarki Maji Kos.

Zakaj je bil linčan prilagamo sliko njihovega posnetka. Zato, ker je po pravici napisal, da je njegov časopis kotiral bolje, kot POPTV, kar si je POPTV tudi podčrtal. Nažalost so pa tako neumni, da tudi skriti dokazov niso znali in so jih sami posneli. Toliko o njihovi profesionalnosti.

Boris Gole dokaz

Vse informacije so javno preverljive v 5 minutah. Če Duol meni, da nikoli ni sodeloval, se prek waybackmachine zavrti zgodovina njihove strani in preveri kdo jim je delal stran, enako velja za Strešnike Polak. Hitro se ugotovi kdo tukaj laže. Pogovor z njihovo pričo pa je v našem prispevku, kjer se vidi, kdo je izsiljeval koga in kdo je tukaj oškodovanec.

Namerno medijsko linčanje in obnašanje pravnika

Tako odgovarja pravnik družbe POPTV Cene Grčar, ko je bil pozvan, da skupaj pokažejo dokaze pred policijo in ne v oddaji. Kultura na nivoju.

Tukaj je razvidno, da je šlo za naročeno medijsko likvidacijo, saj je Boris Gole, kot je razvidno vsak email z dokazi poslal policiji in inšpektoratu o lažeh in nihče ni ukrepal.

Očitno po logiki POPTV medijske družbe ali Pro plus d.o.o., lahko tudi Boris Gole naslednjič, ko dobi opomin za neplačan telefon, elektriko, predvsem pa RTV prispevek ali katero drugo storitev, ki jo ni uporabljal, lahko pokliče POPTV in prijavi izsiljevanje? Je kaj naročil? Je kaj podpisal?

boris gole

Sprašujemo se kje je novinarski kodeks? Ali se objave delajo enostransko s strani zakritih prič. Zakaj bi se nekdo, ki ima čisto vest zakril? Je morda novinarka, ki je pripravljala reportaže pomislila, da neplačniki znajo tudi lagati in preveriti zgodbo?

Poglejte si kako POPTV brez sramu objavlja laži in kako vas medij, ki je samooklicani največji medij v državi vas laže na 24KUR

Vse dokaze smo kot medijska družba preverili in vsaka beseda POPTV-ja je laž. Celo prikazane e-maile so priredili, celotne pogovore, ki so jih prejeli so predelali in odrezali, samo tisti del, ki njim odgovarja.

Boris Gole se je kljub vsemu boril proti POPTV

Boris Gole, je pošten podjetnik in svoje vizije je kljub nagajanju medijske družbe uspešno realiziral in ponudil ljudem, kar jim je obljubil. Celo večkrat je prispeval v humanitarne namene za bolane otroke. Ali namreč goljuf del svojega zaslužka namenja v humanitarne namene?

Kakšna pa je predpisana zaporna kazen za kazniva dejanja storjena v tem pogovoru na podlagi zakona: blatenje, obrekovanje, obsojanje, zaničevanje, očitanje kaznivega dejanja…?

Zanima nas koliko so v humanitarne namene dali Uroš Slak, Maja Kos in Irena Pan? Sramotno je kako nizkotno so sposobni se omenjeni novinarji spustiti in blatiti novinarski poklic. So sramota za novinarski poklic. Objavljat laži, neupoštevanje dokazov. Kljub temu, da se je Boris Gole sam prijavil inšpektoratu in policiji, je bilo ugotovljeno, da prekrška ni nikoli storil. Tudi opravičila ni prejel. Lagali so za reference, dobili so dokaze, laži so še vedno objavljene. Lagali so, da se je predstavljal za odvetnika, kje so dokazi? Ali lahko vsakdo dvigne telefon in pokliče tega odvetnika? Se predstavi, da je iz nekega portala. Morda celo dva prijatelja skupaj?

Boris Gole po krivem obtožen s strani goljufov

Obsojali so ga da je prodajal knjige za zaščito pred inšpekcijo, ki jih je prodajalo popolnoma drugo podjetje v lasti Rudija Kirarja. Obsojali so ga da je združba goljufala na hrvaškem, pravtako Boris Gole, nima nič s tem, ker je šlo za goljufije Rudija Kirarja in Aleša Povšeta.

Edini skupni imenovalec celotne zgodbe je bil samo telefonsko trženje. Na podlagi več, kot očitno zamešali s podjetji Rudija Kirarja. Po dopisu kriminalistične policije je razvidno, da je novinarka povpraševala po podjetjih Inštitut za oglaševanje d.o.o., ki je v lasti Rudi Kirarja.

Vse informacije pa če novinarka črpala iz medover foruma, ki je že umaknil objavo na zahtevo Borisa Gole-ta.

Toliko o profesionalnosti medjiske družbe Poptv in njenih novinarjev Uroša Slaka, Maje Kos, Irene Pan in stricev v ozadju, ki so ukazali medijski linč.

Sprašujemo se, kdo je bil naročnik tega medijskega linča?

Viri:

https://zaposlitve.org/boris-gole

https://praksa.org/boris-gole

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.