Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Čas je za novo podobo vašega prostora, z mizarskim podjetjem Vuk

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Strategija njihovega uspeha pomeni, da se nečemu zavestno odpovemo, da bi nekje drugje dosegli več, pravi direktor podjetja Fredi Vuk.

Mizarstvo Vuk je družinsko podjetje z bogato tradicijo.  So odlični ponudniki kreativnih, strokovnih rešitev za ureditev notranjih prostorov, saj izdelujejo visoko kakovostno pohištvo po meri in želji naročnika. Sodelujejo tudi z zunanjimi izvajalci, v kolikor jih potrebujete. Poleg vrhunske storitve, ki jo ponujajo v smislu projektiranja in končne izvedbe, vam ponujajo široko paleto možnosti. Pomagajo vam pri oblikovanju prostorov, umestitvi pohištva in ostale notranje opreme (kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, spalnice, kopalnice, predsobe). Ukvarjajo se s splošnim mizarstvom. Izdelujejo notranja in zunanja vrata, podboje, obloge, stopnice, notranjo opremo za stanovanja, opremo za gostinske lokale, pisarne, šole, hotele, in druge poslovne prostore. Prilagajajo se trenutnim potrebam trga ter sledijo trendom na področju inovacij in sodobne notranje opreme, predvsem pa so ponosni, da se znajo prilagoditi še tako zahtevnim željam strank.

 

Kot pravi direktor podjetja Fredi Vuk, je individualen pristop k stranki ključen za uspeh delovanja podjetja Vuk. Vsaki stranki pristopijo individualno,  predvsem se trudijo v vsakem prostoru poiskati njegove prednosti in jih maksimalno izkoristiti, da iz njega iztržijo kar najbolj estetsko in bivanju primerno celoto.

Pohištvo izdelano po meri je seveda prednost, saj tako lahko izkoristite tudi najmanjši prostor v stanovanju oziroma hiši, za katere niti pomislili ne bi, da bi bilo lahko opremljeno s pohištvom. So fleksibilni, točni in hitro odzivni. Pri delu so natančni držijo se dogovorov in spoštujejo svoje stranke, kar je predpogoj za trajnostni razvoj podjetja. Svojim strankam zagotavljajo ekonomične in inovativne rešitve.

Že na samem začetku se trudijo pridobiti vaše zaupanje, saj je to pomemben dejavnik za kakovostno sodelovanje v prihodnje, pravi direktor Vuk.

Pri izbiri materialov vam ponujajo z najširšo paleto lesnih drevesnih vrst, furnirja in lesnih kompozitov, kar jih je v Sloveniji na voljo. Pri nakupu vam pomagajo od ideje, načrta ter končne ponudbe.

V pogovoru z direktorjem mizarstva Vuk, smo razbrali, da je njihov cilj tudi v prihodnje še izboljšati proizvodnje rešitve in se še posvečati tehnološko in oblikovno zahtevnim projektom. Še več si želijo vlagati v izobraževanje zaposlenih in posledično njihovo inovativnost in motiviranost. Namreč zavedajo se, da le s tem ohranjajo visoko zadovoljstvo svojih strank.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.