Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Če poslujete, morate vedeti s kom poslujete, EBONITETE.SI

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Pri PRVI BONITETNI AGENCIJI so razvili bonitetno orodje, ki na enem mestu združuje praktično celoten nabor relevantnih podatkov za vse gospodarske subjekte v Sloveniji. Gre za zbir obsežnih baz in vsakodnevnih ažuriranj finančnih in nefinančnih podatkov o vaših obstoječih ali potencialnih poslovnih partnerjih.

KAJ OMOGOČA APLIKACIJA EBONITETE.SI?

Celoviti produkt je namenjen predvsem zmanjšanju tveganja poslovanja lastnega podjetja saj  skozi bonitetno oceno in širok nabor drugih relevantnih podatkov podaja odgovore na sledeča ključna vprašanja :

 • Kako uspešno posluje izbrano podjetje in ali preveč tvegamo, če z njim sklenemo posel?
 • Ali je podjetje s katerim poslujemo preveč zadolženo, blokirano ali mu celo grozi stečaj?
 • Kako učinkovito upravlja s terjatvami. zalogami in obveznostmi?
 • Kako to vpliva na njegovo zadolženost in plačilno sposobnost?
 • Kakšna je finančna moč podjetja?
 • Ali se splača poslovati s tem podjetjem?
 • Ali se splača vlagati v to podjetje?

EBONITETE.SI je enostavna in pregledna aplikacija prilagojena širšemu spektru poslovnih funkcij v vsakem podjetju in je nepogrešljiv pripomoček tako direktorjem, podjetnikom, računovodjem, finančnikom kot tudi tržnikom, ki so prvi in najpomembnejši filter pri pridobivanju strank in sklepanju novih poslov.

Del aplikacije – DNEVNI INFORMATOR – je namenjen izključno spremljanju ažurnemu spremljanju vseh pomembnih sprememb pri vseh vaših partnerjih. Za nabor strank, ki ga sami določite, ste dnevno obveščeni o dogodkih pri vaših obstoječih ali potencialnih partnerjih :

 • Blokadah ali deblokadah računov.
 • Nastopu domneve insolventnosti.
 • Odprtju ali zaprtju TRR v Sloveniji ali v tujini.
 • Spremembah v sodnem registru (naziv, naslov, dejavnost zastopniki, lastniki ali nadzorni svet, spremembe v načinu zastopanja).
 • Nakazilih v davčne oaze.
 • Davčnih neplačnikih / nepredlagateljih REK obrazcev.
 • Odvzetih identifikacijah za DDV ( missing traderjih ).
 • Odločanju o začetih postopkih o izbrisu ali prenehanju po skrajšanem postopku.
 • Sodnih narokih.
 • Začetek in konec insolventnega postopka.
 • Sprememba bonitetne ocene.

V kolikor želite pridobiti informacije le o določenem poslovnem subjektu,vam pri Prvi bonitetni agenciji d.o.o. izdelajo izčrpno BONITETNO POROČILO za slovensko ali tuje podjetje.

Skratka: Produkt EBONITETE.SI je, kljub svoji kompleksni in obsežni podatkovni bazi, uporabnikom prijazno in zelo učinkovito orodje, ki podaja kvalitetno osnovo za obvladovanje in minimiranje tveganja nastopa neplačila pri vaših partnerjih in posledično v vašem poslovanju.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.