Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Celovite rešitve za vaše dokumente s Tetrada podjetjem!

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Tetrada podjetje je tisto, ki nudi celovite rešitve za vaše dokumente. Z uvedbo elektronskega  poslovanja in elektronskega podpisovanja dokumentov bodo vsi morali uvesti elektronski arhiv, kajti samo elektronsko arhiviranje zagotavlja pravno veljavnost takšnega dokumenta. Elektronsko arhivirani dokumenti so varni bolj kot v katerikoli drugi obliki. Dostop do dokumentov je možen izključno z ustreznimi pravicami. Če je bilo v preteklosti elektronsko arhiviranje namenjeno zgolj velikim in bogatim podjetjem, je danes drugače. Elektronski arhiv bo kmalu obvezen tako za »one man band« podjetja kot za srednja in velika. Elektronski arhiv, ali kot mu tudi radi rečemo e-arhiv, nudi številne prednosti za lažje, hitrejše in bolj organizirano poslovanje. V nadeljevanju sledi predstavitev storitev podjetja Tetrada.

Podpora poslovnim procesom

Dokument in proces gresta vedno z roko v roki. Ko dokument prispe v podjetje se zažene določen proces, ki od uporabnikov zahteva interakcijo. Če želimo zagotoviti pogoje za poslovanje v vse hitrejšem svetu, je nujno potrebno procese prenesti v elektronsko obliko.

Elektronsko obvladovanje procesov prinaša številne prednosti kot so:

  • Vnaprej določene poti dokumentov
  • Časovne razmejitve
  • Fleksibilnost delovnega toka
  • Analitika
  • Sodelovanje izven delovnega okolja
  • Odločanje na osnovi potrebnih informacij
  • Informacije iz različnih virov na enem mestu
  • Boljši nadzor nad zaposlenimi

Informacijska tehnologija se vse bolj seli v t.i. oblačne storitve, ali kot radi rečemo, »cloud computing«! Čeprav so mnenja različna, se nekateri izogibajo nakupu lasnih rešitev in se odločajo o najemu IT rešitev kot storitev.

 

Ureditev klasičnega arhiva

Najdaljši in še vedno najbolj razširjen način arhiviranja dokumentov je v klasični papirni obliki. Kljub pohodu elektronske obdelave dokumentov in elektronskega arhiviranja se klasično arhiviranje še lep čas ne bo umaknilo.

Najem klasičnega arhiva

Kljub elektronskemu arhiviranju se papirnih dokumentov še nekaj časa ne boste znebili. Če se srečujete s pomanjkanjem prostora ali kadra, ki bi skrbel za dokumente v arhivu, bo za vaše dokumentarno gradivo poskrbelo podjetje Tetrada. Vaše dokumente bodo shranili v primerno varovane prostore in ko boste potrebovali dokument iz arhiva vam ga bodo dostavili na vašo mizo.

Skeniranje dokumentov

Dokumenti v papirni obliki ne izpolnjujejo zahtev pri vse hitrejšem poslovanju. S pretvorbo v elektronsko obliko jih boste lahko imeli vedno pri roki, tako na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Ker pa je varnost vse bolj pomembna, jih boste v elektronski obliki lažje hranili na različnih lokacijah.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.