Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Čiščenje po vaši meri , čistilni servis Cunj’ca

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Ker si želijo svoje kvalitetne storitve čiščenja čimbolj približati svojim strankam, nudijo celoten spekter storitev čiščenja po celotnem območju Ljubljane s širšo okolico. Poleg generalnega čiščenja, nudijo redna, dnevna, tedenska ali občasna čiščenja prostorov. Obenem njihova ponudba zajema hišniška opravila, vzdrževanje objekotov, urejanje vaše okolice in tudi v zimskem času vsa zimska dela. Redno ali dnevno čiščenje nudijo za poslovne prostore, čiščenje stanovanj ali hiš, garaž itd. Čiščenje opravijo glede na vaše želje. Za dnevno, tedensko in obdobno čiščenje čistilni servis Cunj’ca z naročnikom pri načrtovanju procesov opredeli, kje, kdaj in kaj se bo čistilo, kateri postopki se bodo izvajali, kakšen mora biti končni rezultat in tudi ceno storitve.

Zadovoljne stranke so njihovi najboljši ambasadorji. Vzajemno zaupanje, dolgoročno partnerstvo in skupni načrti so dosežki, ki se jih najbolj veselijo. Zato so ponosni in počaščeni, da z njmi sodeluje toliko uspešnih podjetij že od smaega začetka poslovanja. Podjetje Cunj’ca je postavljeno na trdnih temeljih dobrega, družbeno odgovornega poslovanja, ki je v mnogih pogledih korak pred časom in konkurenco.  So drugačni in tega se zavedajo. Dinamika, ki vlada v podjetju jim daje ostrino in zmožnost, da se hitro prilagajajo in odzivajo potrebam tržišča na področju čiščenja.

 

 

Ambiciozno podjetje, ki si vseskozi prizadeva, da bi bile stranke zadovoljne. Svoje delo opravljajo z veseljem, zadovoljstvom in na ravni profesionalnosti. Vodilo podjetja Turopolje je kvaliteta, ravno zato zagotavljajo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju.

Upamo si trditi, da je podjetje čistilni servis Cunj’ca podjetje vodilno, z visoko kvalitetnimi storitvami, ki temeljijo na strokovnosti in znanjih pridobljenimi skozi dolgoletne izkušnje s področja čišenja iz Ljubljane.

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.