Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

ČISTILNI SERVIS – METLA

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V hitrem tempu življenja, vse daljšem delavniku in naporih dnevih, velikokrat zmanjka časa in energije za čiščenje. Prepustite čiščenje Čistilnemu servisu Metla in se posvetite drugim aktivnostim.

Že preko 10 let nudijo  profesionalno in temeljito čiščenje kar izkazujejo številni partnerji, s katerimi sodelujejo že vrsto let tako pri rednem vsakodnevnem  čiščenju in vzdrževanju poslovnih prostorov, kot tudi stranke, s katerimi poslujejo občasno pri generalanih ali specialnih čiščenjih npr., čiščenje oken, pomoč pri čiščenju stanovanja ali hiše, poskrbijo za čistočo v notranjosti in zunanjosti vašega plovila, ekstrakcija pisarniških stolov, premazi itd. Storitev nudijo glede na vaše potrebe, dnevno, tedensko, mesečno ali le občasno.

Podjetje Čistilni servis – Metla, je profesionalni čistilni servis, ki zagotavlja kakovostno, temeljito in odgovorno storitev čiščenja tako za podjetja in kot tudi fizične osebe. Ukvarjajo se s čiščenjem poslovnih prostorov, skladišč, hiš in stanovanjskih objektov, kuhinj, restavracij in lokalov, pa vrtcev, laboratorijev in plovil.

Prav tako dajejo velik poudarek na globinsko čiščenje  in specialna čiščenja , ki zahtevajo izkušnje in poznavanje materialov, saj le tako lahko dosežejo izvrstne rezultate.

Čistilni servis Metla ima v svoji ekipi ustrezno usposobljen in izobražen kader, ki se stalno izobražuje in je v napredku z novo tehnologijo in tehniko čiščenja.

Torej, ko nimate dovolj časa in znanja za čiščenje prostorov, predmetov ali pa kar celotnega objekta, se obrnite na čistilni servis Metla, ki vam bo pri tem zagotovo pomagal.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.