Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Čisto, dišeče in lepo zlikano perilo je želja vsakega posameznika, kajne? Čistilnica Fiori s tradicijo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Čistilnica Fiori je čistilnica z dolgo tradicijo in že stalnimi odličnimi referencami. Družinsko podjetje Fiori z več kot dvajset let izkušenj na področju pranja in kemičnega čiščenja. Veljajo za čistilnico z dolgoletnimi izkušnjami, saj njihova ponudba temelji na inovativnem, dovršenem delu, katero izvajajo po željah stranke, saj jim je zadovoljstvo stranke in kvalitetno opravljeno delo na prvem mestu. Imajo hiter odziven čas. Pri svojem delu uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo in kvalitetna čistila, ki so v skladu z določili evropske unije na področju varovanja okolja.

 

 

Pri delu uporabljajo Veitovo in Boewe profesionalno tehniko na področju likanja in kemičnega čiščenja. Ročno likajo vse potrebne kose oblačil (halje, srajce, hlače). V čistilnici Fiori uporabljajo kvalitetne in moderne stroje nemških proizvajalcev Boewe in Veit, ki sta vodilna na tem področju. Z njimi lahko zagotavljajo profesionalne in kvalitetno opravljene storitve, ki jih podjetja potrebujejo: posteljnine, vse vrste gostinskega ali zdravniškega perila, delovna oblačila, zavese, odeje in drugo.  Poleg obstoječih storitev za pogodbene partnerje nudijo brezplačni prevzem in dostavo blaga na območju Ljubljane, z najkrajšim časom dostave. Za večje količine vam nudijo posebne pogodbene rabate.

 

 

V skladu s svojimi vrednotami, imajo v podjetju zastavljeno politiko kakovosti, s katero so si začrtali poti za doseganje le najvišje kakovosti. Vodilni v podjetju Fiori, odgovorno širijo politiko kakovosti med ostale zaposlene, vsi skupaj pa so zadolženi in zavezani k temu, da izvajajo kakovostno storitev. Poslanstvo podjetja je, da z visokim strokovnim znanjem svojih zaposlenih in s kakovostjo storitev strankam zagotavljajo inovativne in celovite rešitve na področju dela na višini. Kvaliteta storitve, prilagodljivost naročnikom in zadovoljstvo strank so njihovo glavno vodilo. Njihove prednosti so v natančnih in kvalitetnih končnih storitvah. V čistilnici Fiori ob najsodobnejši tehnologiji in z veliko nežnosti do najbolj občutljivih materialov, s kvaliteto dela in spoštovanjem do uporabnikov, nudijo kvalitetne storitve.

Z inovativnimi postopki vam omogočajo zanesljivo čistočo in svež duh tudi vaših najzahtevnejših materialov.

Na različnih lokacijah imajo poslovalnice, ki se nahajajo poleg sedeža na Skopčevi ul.7, Dolgi most, lahko oddate in prevzamete blago tudi v TPC Štepanjsko naselje, Litijska c.38 v Ljubljani.

Za vas skrbijo, da dobite točno tisto kar potrebujete za kvalitetno, hitro in učinkovito opravljanje vašega dela, zato v ponudbi  čistilnice Fiori vajemajo, da s strokovnim znanjem lahko ponudijo točno tisto kar kar iščete oz. potrebujete.

 

ČISTILNICA IN PRALNICA FIORI
Petra Toni Perić S.P.
Skopčeva ulica 7, Ljubljana, 1000 Ljubljana
T: 01/423 17 73
M: 041/88 76 11
info@cistilnica-fiori.si

DELOVNI ČAS
delavniki – od 8:00 do 18:30 ure
sobota – od 8:00 do 12:00 ure
nedelja in prazniki – ZAPRTO!

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.