Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Čudoviti svet zaves in senčil, podjetje Lan d.o.o.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Lan d.o.o. Ljubljana, je uvoznik zaves, dekorativnih tkanin in vseh izdelkov za dom.  Njihova ponudba zajema vse od zaves do vseh vrst senčil. V njihovi trgovini lahko kupite zavese, dekorativne tkanine in druge izdelke ter naročite šivanje in izdelavo po meri. Vse materiale in izdelke kupujejo pri znanih proizvajalcih v tujini.

Vsa ta leta njihovega uspešnega delovanja so jim prinesla mnogo dragocenih izkušenj, ki jih pri poslovanju spretno združujejo z inovativnostjo in neprecenljivim znanjem svojih zaposlenih strokovnjakov, kar jim omogoča razvoj izdelkov vrhunske kakovosti na različnih področjih uporabe. Z notranjimi žaluzijami, lamelnimi zavesami, roloji in plise zavesami bo vaš dom prijeten in vizualno privlačen.

Odlikuje jih kakovost, saj so njihovi izdelki prijetni. Želijo doseči, da predvsem z naravnimi materiali ustrežejo svojim strankam.

Vprašali smo jih. Uspeh za tako dolgo poslovanje?

Izredno odgovoren odnos do strank, nam je povedala lastnica podjetja Lan d.o.o. Ljubljana, kvalitetni izdelki in ponudba odličnih izdelkov. Za vas želijo spremstvo, vse od prve zamisli pa do same izvedbe. Kot pravi lastnica podjetja, stremijo k temu, da za svoje stranke nudijo in zagotovljajo optimalno sorazmerje svojih izdelkov in storitev glede na kakovost in ceno, da delujejo v vašo korist, da vam s sodobnimi rešitvami za vaš dom in kakovostnimi izdelki nudijo vse to.

Naj vaš dom zasije v novi podobi, ki se bo zlila z vami in vašimi željami. Pri izbiri zaves ali senčil je treba izbrati tako primeren material, obliko, način obešanja, vzorce in kombinacije uskladiti tudi z drugo opremo v prostoru. Zavese in senčila seveda pomagajo tudi pri zastiranju pred premočno svetlobo in ublažijo bleščavo.

Če želite hitro in enostavno priti do novih zaves ali senčil, je najbolje, da se odločite za podjetje Lan, ki velja za vodilno podjetje na tem področju. Skupaj z njihovimi strokovnjaki, boste z nakupom zaves ali senčil, preprosto oblikovali svoj dom, ga na hitro prenovili ali nekoliko spremenili. Eksperimentirate lahko z barvo, vzorci, različnimi vrstami tkanin in slogom zaves ali senčil. S strokovnimi nasveti vam bodo pomagali pri izbiri med najrazličnejšimi vzorci in oblikami, ki bodo najbolje ustrezale vašemu okusu.

                                                                                      Kot pravijo sami: “Čudoviti svet zaves in senčil.”

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.