Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Davčno svetovanje in računovodstvo za uspešne z DAVČNO HIŠO ALFA OMEGA

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Uveljavljena in sodobna računovodska družba, ki je prepoznavna po svoji strokovnosti, zanesljivosti in fleksibilnosti. S poslovnimi partnerji gradijo predvsem odnos, ki temelji na zaupanju in dolgoročnem partnerstvu. Z osebnim pristopom v družbi Davčne hiše Omega, je vsaka stranka obravnavana individualno in zato vsak dobi svojega skrbnika, ki skrbi za stranko in jo spremlja ves čas. Hitro odzivni in fleksibilni in vedno se takoj odzovejo na zahteve strank ter poskrbijo, da je vse izvedeno v roku in pravočasno opravljeno.

Dejavnost družbe Davčne hiše Omega, zajema strokovno in kvalitetno davčno, finančno svetovanje ter računovodsko dejavnost. Organizirajo tudi kadrovsko, pravno in poslovno svetovanje. Partnerji s katerimi sodelujejo so družbe, tuje podružnice, samostojni podjetniki, samostojni kulturni in športni delavci, društva, pravne osebe zasebnega prava in fizične osebe.

Računovodske storitve, ki jih izvajajo, so vsestranske in zajemajo vsa področja, kot so, računalniško vodenje temeljnih in pomožnih poslovnih knjig ter evidenc, izračun amortizacije in prevrednotenje osnovnih sredstev, vodenje blagajne, vodenje plačilnega prometa, vodenje računovodstva po stroškovnih mestih, izdelava letnih poročil, izdelava medletnih poslovnih izzidov, izdelava davčnih obračunov, obračunavanje davka na dodano vrednost, obračunavanje osebnih dohodkov, dajatev iz osebnih prejemkov, dajatev avtorskih honorarjev, dajatev po podjemnih pogodbah, refundacijo prispevkov, obračunavanje dohodnine, spremljanje terjatev in obveznosti, priprava opominov, kompenzacij in IOP obrazcev, obračunavanje obresti in zamudnih obresti, intrastat poročannje, izdelava statistike finančnih računov, poročanje Banki Slovenije (SN, C, SK), priprava dokumentacije za pridobitev bančnih posojil in razne druge storitve po želji strank.

STANDARD SERVISOV

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.