Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Dekoracije, v katere se boste zaljubili

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Ljudje se že od nekdaj obdarjamo in krasimo za posebne priložnosti. Dekoracija je že nekaj časa zelo priljubljen material bodisi za popestritev sten, tal ali posameznih detajlov v prostoru. Z njim lahko ustvarite občutek topline, s pridihom modernosti prav v vsakemu ambientu. Za vse, ki uživate ob ustvarjanju prelepih dekoracij in ambienta, poskrbijo pri podjetju Dar, z materiali za realizacijo originalnih idej, izvrstnih izložb in navdušujočih kreacij.

Lahko rečemo, da so pri podjetju Dar takorekoč narekovalci trendovskih aktualnosti, novosti na področju cvetličarstva in kulture prostora.

Krasijo jih dolgoletne izkušnje in so eno največjih proizvodno trgovskih podjetij v Sloveniji, ki že tretje desetletje oskrbuje cvetličarne, papirnice ter v zadnjem obdobju tudi trgovske verige z svojim obširnim programom izdelkov.

Vsakega projekta se lotijo odgovorno in profesionalno. Pri delu jih odlikujejo izkušnje, natančnost, kakovost, ustvarjalnost, prilagodljivost in zanesljivost. Kot podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, jim je še posebej pomembno zadovoljstvo strank,  zato se zanje potrudijo v največji meri. Ob obisku njihovega prodajnega skladišča, boste v množici materialov naleteli na številne ideje za vaše ustvarjalno delo, za različne priložnosti, vedno s kančkom obzirnosti do trendovskih novosti, aktualnih barv ter elementov, ki označujejo trenutno modo.

Njihov prodajni program zajema vse od E-katalogov, sadja in zelenjave, umetnega, suhega cvetja, angelov, žalnega programa, dekorativnega programa, Sisala,  posod in in košar.  Le – ti služijo aranžerjem, cvetličarjem in nenazadnje tudi strankam. Vsem, ki pa ne morate obiskati trgovine in vzorčne sobe podjetja Dar, vas lahko v vaši trgovini obišče njihov terenski delavec.  Naročila sprejemajo tako preko e-maila,  telefona ali faxa. Blago vam pošljejo tudi po pošti. Ustvarjajo dekoracije izložb, odrov in poslovnih prostorov ter scenografije za modna snemanja in dogodke.

Pohvalijo se lahko s sodelovanji s priznanimi podjetji, tako iz modnega, glasbenega, filmskega in podjetniškega  sveta.

Njihove dekoracije s pomočjo različnih struktur popeljejo v popolnoma drug svet, ki mu lahko rečemo čarovnija. Tako smo mi doživeli njihovo delo, ki očara in na obraz nariše nasmeh.

Naredite tudi vi čarovnijo skupaj s podjetjem Dar…

V prispevku vam prikazujemo le del njihove prihajajoče čarovnije.

 

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.