Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Do boljšega vida z optiko Novak Marjane

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Pri optiki Novak iz Senovega bodo dobro poskrbeli za vaše oči, očala in kontaktne leče. Odlikuje jih visoka strokovnost, skrb za stranke, pestra izbira, okvirjev, stekel, sončnih očal, in ostalih optičnih produktov. Očalna optika Novak deluje v Senovem ter v poslovni enoti Kozje ( ZD Kozje). Svojim strankam omogočajo celovito oskrbo vida in nakup optičnih pripomočkov. Ponujajo vam tudi veliko izbiro modnih, klasičnih in športnih sončnih očal različnih blagovnih znamk.  Za ogled celotne ponudbe vas vabijo v optiko, kjer vam bodo zagotovo strokovno svetovali za lažjo izbiro. Bi pa omenili, da za tiste z dioptrijo je v večini modelov sončnih očal v ponudbi, možna tudi vgradnja dioptrijskih stekel.

 

 

Pregled vida za samoplačnike in tudi na koncesijo

Ker vemo, da je dober pregled vida ključnega pomena, vam predstavljamo vodilno optiko v Senovem, očalano optiko Novak Marjana. Natančen pregled vida je osnova za jasen vid in zdrave oči, sodobna tehnologija na področju korekcije vida in osebno svetovanje pa omogočata prilagoditve očal z dioptrijo življenjskemu slogu posameznika. Zagotovo želite imeti dobra funkcionalna očala ali kontaktne leče. Vsak pregled vida se pri njih prične s pogovorom o posameznikovih morebitnih težavah z vidom in zahtevah za oči, ki so povezane z delom in življenjskim slogom. Razumevanje teh potreb je zelo pomembno za dobra očala. Temu sledi pregled oči. V optiki opravljajo preglede vida za predpis dioptrije za očala in za kontaktne leče. Specialistični pregled zajema celotno okulistiko od meritev dioptrije, pregleda očesnega ozadja itd. Po opravljenem okulističnem pregledu ali pregledu vida specialist svetuje pri izbiri za vas najprimernejših dioptrijskih očal, nato pa vam jih individualno v najkrajšem možnem času tudi izdelajo. Prav tako okulistične preglede izvajajo pri dr. Oberč na Senovem.

 

 

 

Njihova zgodba

Odlikujejo jih nenehna izobraževanja, strokovni kader in najboljše naprave so razlog dobrega slovesa Optike Novak Marjane. V prvi vrsti jim veliko pomeni zdravje vaših oči, ponudba in izbor korekcijskih in sončnih očal pa poskrbi tudi za tiste, ki jim veliko pomenijo trendi. V optiki Novak redno opravljajo vso diagnostiko. Inovativna vrhunska tehnologija, najsodobnejša oprema in izjemna izkušenost pa skupaj omogočajo, da svojim cenjenim strankam nudijo učinkovitost in varnost.

Pri optiki Novak Marjana vam bodo z svojimi nasveti in pomočjo pomagali do boljšega vida in posledično do lažjega vsakdana.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.