Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Do dvakrat bolj čisto; s pomočjo sesalnika Rainbow

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Sesalnik je nepogrešljiv pri pospravljanju. Na trgu večinoma prevladujejo talne izvedbe, sesalnik pri delu preprosto vlečemo za seboj. Prah pa se zbira v vrečki, filtrih ali v posodi, ki naj bi bili okolju prijaznejši, ker je trajna, in ekonomsko bolj primerna, saj kupovanje vrečk in filtrov ni poceni. V praksi pa takšna prednost zbledi, ker se ob praznenju posode ne moremo izogniti oblaku prahu. Zato so že nekaj let na tržišču sesalniki brez vrečke.

10428576_10152943547989918_2664101356452063711_n

Rainbow sesalnik uporablja najmočnejši naraven element, vodo. Je torej sesalec brez vrečke, s katero patentiran separator ujame s hitrostjo  24000 obratov/minuto vso umazanijo in neprijetne vonjave, ter v vaše domače okolje vrača samo čist in svež zrak. S pomočjo vode in patentiranega separatorja ujame tipično umazanijo gospodinjstva, preostali mikroskopsko majhni delci pa se ujamejo v HEPA nevtralizator. Umazanija, živalske dlake in drobtine izginejo v močni vrteči se krtači Power Nozzle. Ta dvo-stopenjska filtracija ujame 100% umazanijo v vašem domu. Rainbow sesalec ima izredno dolgo življenjsko dobo.  Z lahkim premikanjem sesalca po prostoru, je menjava cevi in različnih nastavkov opravljena v nekaj sekundah. Omogoča tudi osvetlitev poti, da ne bi spregledali delcev umazanije, z vgrajeno LED lučko na električni krtači.

Rainbow sesalec se ponaša z certifikatom, kot prijazen za astmatike in alergike s strani AAFA (Asthma and Allergy Foundation of America). Združenje proizvajalcev aparatov za dom (AHAM – Association of Home Applicane Manufacturers) potrjuje, da je Rainbow sesalec čistilni sistem dokazano zasnovan z namenom manjšanja števila onesnaževalcev zraka, ki omogočajo slabo kvaliteto notranjega zraka. Rainbow dosega Carpet Industry Standard (standard za čiščenje preprog) za vse tri elemente: odstranjevanje umazanije, zadrževanje ujetega zraka in izgled preprog.

 certifikat za preproge

Cenovno je dostopen vsakomur. Vsestranski, okolju ter ljudem prijazen sesalec združuje čistočo in zdravje obenem. Da se lahko prepričate o njegovi vsestranskosti, si lahko uredite rezervacijo predstavitve na vašem domu.

energija zrak

RAINPOLC d.o.o.

Jadranska cesta 27

2000 Maribor

tel.: 08 205 205 8

www.rainbowslovenia.si

www.facebook.com/rainbow.slovenia

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.