Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Do novega parketa, z vodilnim slovenskim podjetjem Parketarstvo Ravbar

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Vsak prostor in človek sta zgodbi zase, zato se je potrebno vsaki stranki in njenemu ambientu posvečati individualno. Pri izbiri vaše potencialne talne obloge, vam v današnjem pispevku predstavljamo vodilno slovensko podjetje s področja parketarstva, z odličnimi priznanimi referencami.

 

 

Podjetje Parketarstvo Ravbar slovi po tem, da iztrži kar najbolj estetsko in bivanju primerno celoto. Na področju talnih oblog danes prevladuje pestra izbira. Od naravnih do umetnih. Na vrhu priljubljenosti je že od nekdaj trdno zasidran parket, sledi mu precej podobna različica laminat. Da bo odločitev lažja, katerega izbrati, smo vzeli pod lupo njune prednosti in slabosti.

 

 

Izbor talne obloge je ključnega pomena, ki domu daje toplino in prostore povezuje v celostno podobo. Zato ni vseeno, kateri materiali in katere barve bodo prekrivala tla. Nesporno dejstvo za parket velja, da je dolgoročna naložba, če je skrbno vzdrževan, bo krasil domove ne samo eni generaciji. Dolga življenjska doba ni edina njegova prednost pred laminatom.

 

 

Direktor podjetja Parketarstva Ravbar,  izpostavi ostale njegove prednosti, ima odlične toplotne in zvočne karakteristike. Primeren je za vgradnjo v številne prostore od spalnic do kopalnic. Je enostaven za vzdrževanje, po položitvi ga lahko večkrat obnovimo z brušenjem. Če ni preveč poškodovan, ga ni potrebno menjati, temveč zamenjamo samo poškodovane dele. Ravbar dodaja, da vse parketne površine brusimo in nato oljimo ali lakiramo, prav tako pa jih lahko toniramo v različnih barvnih odtenkih.

Zanimal nas je način dela in ponudba vodilnega podjetja  parketarstva Parketarstvo Ravbar. Že na samem začetku se trudijo pridobiti vaše zaupanje, saj je to pomemben dejavnik za kakovostno sodelovanje v prihodnje.

Pred pričetkom izdelave talnih oblog skušajo od vas pridobiti kar največ informacij, saj se jim zdi zelo pomembno, da skupaj s stranko dosežejo najboljše želene rezultate, ki so plod vaših želja in njihovega nanja.

Podjetje Parketarstvo Ravbar, je vodilno slovensko podjetje, ki vam dostavi in položi različne vrste talnih oblog. Nudijo vse vrste parketov, PVC in tekstilne obloge, laminate, obloge iz naravnih materialov, kot so pluta, guma, linolej. Odlikujejo jih dolgoletne izkušnje na področju parketarstva oziroma talnih oblog in vam zagotavljajo strokovno svetovanje in seveda izvedbo del. Med parketi imate na izbiro lamelne parkete, klasične in lam parkete, izgotovljene parkete, kant ali tehno parkete, bordure. Na domačem in tujem trgu nudimo naslednje izdelke:

  • Dvoslojni gotovi parket (oljene deske),
  • Kmečka deska ali masivni kmečki pod,
  • Lamelni parket v izvedbi mozaik, angleški vez in paralelni vez,
  • Klasični parket,
  • Kant parket,
  • Tehno parket.

Podjetje strmi k kvalitetnim in cenovno ugodnim rešitvam za v vsak dom. Poleg pestre izbire parketov vam parket strokovno vgradijo z uporabo kvalitetnih materialov.

 

 

Izbirate lahko med masivnimi, gotovimi, industrijskimi, mozaičnimi, panelnimi parketi in še mnogo drugih vrst različnih odtenkov in debelin. Naj vas prepričata strokovnost in velika izbira ter tako najdite parket, s katerim boste resnično zadovoljni.

Vaš dom pa bo zasijal s pridihom nostalgije, klasike, tradicije, mode ali prestiža.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.