Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Dolgoletne izkušnje pri prodaji in montaži stavbnega pohištva, podjetje Markus

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V podjetju PVC Markus se ukvarjajo s prodajo in montažo stavbnega pohišva iz pvc, alu ter alu-pvc profilov. V svojem bogatem prodajnem asortinamu vam ponujajo kakovostno stavbno pohištvo priznanih blagovnih znamk. Da boste med številnimi oblikami, barvami in materiali oken našli najboljše rešitve, vam bodo pri podjetju PVC Markus zagotovo pomagali. Izpolnili bodo vaše zahteve glede izvedbe, dizajna in udobja. Prednost sodelovanja s podjetje Markus je v tem, da bo vase stavbno pohištvo funkcionalno in estetstko dovršeno. Tudi strošek stavbnega pohištva se vam bo, kot naročniku, lahko povrnil. Kako? Ker se profesionalno ukvarjajo s stavbnim pohištvom so zelo dobri  poznavalci situacije na trgu. Sodelujejo z izvajalci oz. dobavitelji, katerim je vredno zaupati in imajo zmerne cene, glede na njihovo kvaliteto. Prilagajajo se trenutnim potrebam trga ter sledijo trendom na področju stavbnega pohištva, predvsem pa so ponosni, da se znajo prilagoditi še tako zahtevnim željam svojih strank.

Z večletnimi izkušnjami so razvili predanost k individualnosti, posluhu za specifične želje posameznega naročnika in čut za razkošje v materialih ter detajlih.

Z uspešnimi realizacijami in doslednostjo pri izvedbenih detajlih so si pridobili zaupanje, ki se je obrestovalo s sodelovanjem z naročniki s cele Slovenije.

Z dolgoletnimi izkušnjami, znanjem in storitvami, ki sledijo potrebam strank, zagotavljao konkurenčno in kakovostno ponudbo pri prodaji in montaži stavbnega pohišva, ki je inovativna in okolju prijazna. V podjetju Pvc Markus sledijo viziji postati najbolj zanesljiv kakovostni ter natančen ponudnik na področju stavbnega pohištva v Sloveniji. S pomočjo strokovnega kadra na nivoju svojim sedanjim in potencialnim odjemalcem zagotavljajo kvalitetne storitve po konkurenčnih cenah.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.