Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Dolgoletni priznani računovodski servis Perfekt

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Računovodski servis Perfekt spoštuje vaš dragoceni čas in vas zato razbremeni vseh obveznosti na področju računovodstva. Podjetje, z dolgoletnimi izkušnjami, z glavnim produktom računovodskega servisa, nudi vse računovodske storitve. So dinamično računovodsko podjetje, ki razume potrebe sodobnih podjetij in spremlja vizijo njihovega poslovanja. S strankami gradijo zaupanje in dolgoročno partnerstvo. Nenehno se trudijo ustvarjati sinergije s svojimi partnerji z učinkovitim in uspešnim nadzorom poslovanja. Znanje in izkušnje zaposlenih v računovodskem servisu Perfekt zagotavljajo visoko kakovostne storitve in hitro odzivnost.

Imajo širok spekter znanj

Imajo bogato znanje s področja računovodstva in knjigovodstva, zato strankam izvajajo kompleten davčno-računovodski servis. Velik poudarek  dajejo  tudi davčnemu ter računovodskemu svetovanju. Njihove storitve zajemajo široko področje strokovnih znanj, kar jim omogoča poslovno sodelovanje tudi z večjimi  in zahtevnejšimi  pravnimi subjekti različnih pravno-organizacijskih oblik.

 

Njihova strategija

Kot pravijo sami, strategija podjetja pomeni biti popoln in ravno to je uresničevanje te vizije. V podjetju Perfekt želijo biti strokovno usposobljeni za izvajanje zastavljenih ciljev. Njihove vrednote so zadovoljni naročniki. Neprestano uvajajo nova znanja v prakso. So inovativni, prilagodljivi in učinkoviti; predvsem pa zanesljivi, kar so že večkrat dokazali svojim strankam. Verjamemo, da bodo tudi v prihodnje skupaj reševali različne izzive.

 

 

Z dolgoletnimi izkušnjami, znanjem in storitvami, ki sledijo potrebam podjetnikov, podjetje Perfekt zagotavlja konkurenčno in kakovostno računovodsko ponudbo. Kot strokovnjaki za računovodstvo, so danes zanesljiv partner velikih podjetij. Njihove prednosti so nenehna podpora strankam in finančni nadzor nad poslovanjem. Vedno se po najboljših močeh trudijo, da svojim strankam ponudijo storitve odlične kakovosti, po najboljših cenah in pogojih. Nenehno se trudijo ustvarjati sinergije s svojimi partnerji z učinkovitim in uspešnim nadzorom poslovanja.

Zaupanje gradijo v partnerstvu.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.