Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Dolgoročno in dobro poslovno sodelovanje samo s kvalitetnim računovodskim servisom Vipo iz Postojne

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Računovodstvo in knjigovodstvo je temelj vašega podjetja in je pri izbiri računovodskega servisa najpomembnejši vidik strokovnosti. V primeru, da iščete učinkovit in cenovno dostopen računovodski servis v okolici občine ali v občini Postojna, jim pošljite povpraševanje oz. jih vprašajte, kar vas zanima.

 

 

Računovodski servis Vipo, Viljanka Poropat, je računovodski servis, v katerem zaposleni že več kot petindvajset let uspešno opravljajo računovodske storitve za podjetja, zasebnike in društva. Veljajo za vodilni raćunovodski servis iz Postojne. Delo namreč opravijo strokovno in odgovorno, saj je njihova vizija vedno bila, uveljaviti se kot odgovoren in zaupanja vreden računovodski servis, ki nudi kakovostne računovodske storitve ter poslovno in davčno svetovanje. Vsaki stranki se maksimalno posvetijo in ji nudijo celostno podporo, saj se zavedajo, da je dobro urejeno računovodstvo bistveno za uspešno poslovanje podjetja.

Pomagali vam bodo pri:

 • Celovite računovodske storitve (od A do Ž).
 • Celovite knjigovodske storitve.
 • Davčno svetovanje za obstoječe stranke.
 • Kadrovsko svetovanje (prijave, odjave, pogodbe, delovna dovoljenja).
 • Pomoč in svetovanje pri ustanovitvi, preoblikovanju, pripojitvi ter razdelitvi podjetja.
 • Poslovno svetovanje.
 • Individualno svetovanje.
 • Možnost elektronskega bančništva (plačevanje in izdajanje računov prek vseh bančnih programov).
 • Možnost elektronskega poslovanja.
 • Možnost izvajanja računovodstva na sedežu podjetja stranke.
 • Možnost prevzema dokumentacije na sedežu podjetja stranke.
 • Ostale visoko kvalitetne storitve s področja računovodstva, knjigovodstva ter davčnega svetovanja.

Računovodske storitve opravljajo kvalitetno, zanesljivo ter v dogovorjenih rokih. So dinamična računovodska družba, ki razume potrebe sodobnih podjetij in spremlja vizijo njihovega poslovanja. S strankami gradijo zaupanje in dolgoročno partnerstvo.

 

 

Računovodske storitve, računovodstvo in knjigovodstvo nudijo manjšemu številu strank, za katere izvajajo kompleten davčno-računovodski servis. Velik poudarek  dajejo davčnemu in računovodskemu svetovanju. Zanima jih pomoč pri vašem uspehu, saj se zavedajo dejastva, da brez vašega zaslužka tudi njihovega ne more biti. To vodi tudi v trajnost sodelovanja, ki je edina smiselna, saj je za obe strani prehod ali začetek naporen in neekonomičen. A le na kvalitetnem začetku se da graditi, zato tu ni bližnjic.

 

 

Računovodski servis Vipo, Viljanka Poropat izvaja celovit servis, kar pomeni, da zajema celotni spekter aktivnosti, ki jih določa vaša interna organizacija dela in dejavnost vašega podjetja. V računovodskem servisu Vipo se zavedajo, da stranke lahko pridobijo za dolgoročno in dobro poslovno sodelovanje samo s kvalitetnim in poštenim delom ter medsebojnim zaupanjem. Veliko poudarka dajejo usklajenosti podatkov in analiziranju le-teh, saj lahko podjetniki samo na podlagi kakovostnih informacij sprejemajo dobre poslovne odločitve.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.