Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Doživite idilično kulinarično doživetje v gostišču Ribnik v središču Brestanice

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Na sproščujočem sprehodu v središču Brestanice lahko občudujete gozd ob prelepih ribnikih ter spoznate mnoge znamenitosti, kot so ribnik Brestanica, ki slovi kot športno-ribolovna voda. Ob njem, pa stoji gostišče Ribnik. V domu so poleg gostinskega dela tudi urejene sobe.

Gostišče Ribnik vas bo razveselil z izborom slastnih jedi, hišnih specialitetah, ocvrtih postrvi, kalamarih in osličih. Slovijo po nadvse privlačni kulinarični ponudbi, ki jo z veliko skrbjo pripravlja kar sam šef gostišča, s svojo prefinjenostjo pa gostom postreže zasedba odlično uigranih natakarjev. Ista ekipa skrbi tako za zadovoljstvo gostov kot tudi gurmanske užitke.

 

Odločite se lahko tudi za različne menije, ki so namenjene prav za vsakogar. Poleg kavic, čajev in osvežilnih pijač so del njihove ponudbe tudi vina, žgane pijače in pivo. Osebje vas bo prijazno sprejelo, kjer boste uživali v mirnem naravnem okolju in se naužili obilice svežega zraka. Uživali boste v v zares mirnem okolju gozda, ob prelepih ribnikih sprostili in ohladili v vročih dnevih. Nudijo sveže in okusne specialitete domače kuhinje. Jedi so pripravljene na sodoben, inovativen način, s katerim vseeno ohrani bistvo okusa. Ponudba jedi je bogata in prav gotovo bo vsakdo našel nekaj zase.

Niso pozabili niti na najmlajše člane vaših družin. V gostišču Ribnik vam namreč ponujajo tudi igrala za otroke. Omogočen pa je tudi dostop za invalide ter parking.

Posebni dogodke, kot so poroke, rojstni dnevi, vse to imajo v svoji ponudbi za zaključene družbe. Za vas pripravijo vaš dogodek, vse od organizacije prostora, do kulinaričnega doživetja. Rezervacije sprejemajo le do njihove izpolnitve. S ponosom se lahko pohvalijo z visokimi ocenami gostov in vzdrževanjem kvalitete ponudbe in storitev.

Izvrstna lokacija in moderno opremljeno gostišče Ribnik, ponuja idilično sprostitveno in kulinarično doživetje. Prijazno osebje vas bo razvajalo. Trenutki, ki si jih vzamete zase, so za marsikoga redki, zato si izberite najboljše!

Naj vam zastane dih ob lepotah ribnikov z urejenimi sprehajalnimi potmi in dobrotah gostišča Ribnik!

 

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.