Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Duke groupe, vodilni dobavitelji na področju dizajnerske gostinske opreme

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Duke groupe pravi: »Vse za na jedilno mizo in za v kuhinjo!«

Da, ravno to predstavlja podjetje Duke group, širok spekter dizajnersko oblikovanih krožnikov, sodobno oblikovane posode in košare za serviranje hrane in naravne podlage za serviranje. Odlikuje jih inovativnost in sodobni materiali, kar predstavlja njihovo bogato ponudbo gostinske  opreme.

20-naslovna_slika-7863f4c80d50dc1e

Raznolika ponudba, za vse okuse, ki jo bomo podrobneje predstavili v nadaljevanju prispevka. V drobnem inventarju za Catering, lahko najdete prečudovito kolekcijo artiklov za enkratno uporabo kot so npr., prozorne perle, stekleničke različnih oblik, kozarci, lesene skledice itd. Catering & embalaža za hrano, ki je 100 % Bio, je namenjena predvsem za Finger Food Catering in Takeaway. Tukaj je opaziti, da posebno pozornost namenjajo dizajnu, saj opazimo prekrasne inovativne oblike. Artikli, kot so stojala za finger food, pladnji, Lunch Box-i, skleda za solato, pribor in še bi lahko naštevali. Izbor je raznolik.  Nas je najbolj privlekla posebna kolekcija artiklov, namenjena SUSHI programu. Embalaža je povoščena, zato je primerna tudi za jedi s dresingi in toplimi omakami. Kolekcija artiklov embalaža Bio line pa je primerna za serviranje hrane na prostem. Ponudba Duke groupe zajema še profesionalne kuhinjske pripomočke in gastronom francoske posode, kot droben gostinski inventar.

Najbolj preseneča DG tableware kolekcija, jedilnega servisa vrhunskih mednarodnih dizajnerjev. Trendi sodobnega jedilnega servisa napovedujejo čiste linije, skrito belo tehniko in čim manj nepotrebnih dodatkov. Tak jedilni servis ni nujno brez duše, saj zaživi z ljudmi, ki v njej ustvarjajo svoje obede, se družijo in uživajo. Seveda minimalistični slog ne ustreza vsem. Še vedno v ponudbi najdete drugačen slog, z drugačnimi materiali itd.

224-dolsmartens-ac39e30e9513a979 236-trays-3df9994cd204f25d

Podjetje Duke groupe sodeluje zgolj z zanesljivimi in kompetentnimi partnerji iz širnega sveta in zagotavljajo kolekcije produktov, ki ponujajo sodobne in zanimive oblike, najboljše kvalitete materialov, kontinuiteto pestrega izbora  ter dostavo v 48h. Nekaj slik si lahko ogledate v našem prispevku, več pa seveda lahko najdete na njihovi spletni strani.

http://duke-trading.com/

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.