Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

EDC Kranj – Zasebna gradbena šola

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Zaradi velikega zanimanja izbraževanja odraslih, smo se odločili predstaviti različne zasebne ali javne šole različnih področij izobraževanja.

Tokrat bomo predstavili zasebno gradbeno šolo s 19-letno tradicijo, ki nam je bila posebaj zanimiva. Gradbeništvo je namreč področje, ki je vedno aktualno.

IMG_2651

EDC Kranj je zasebna gradbena šola za višje strokovno in poklicno-tehnično izobraževanje odraslih. Edina šola, ki izobražuje gradbenike. Omogoča izobraževanje različnih gradbenih poklicev, od zidarja, tesarja, slikopleskarja, pečarja, dimnikarja, gradbenega tehnika do inženirja gradbeništva ter varstva okolja in komunale. Vsi programi, ki jih izvajajo so verificirani. To pomeni, da po uspešnem zaključku študentje pridobijo javno veljavno listino.

Naj omenimo, da EDC Kranj sodeluje s 150 podjetji po vsej Sloveniji. Zadovoljstvo delodajalcev z njihovimi študenti kaže na močno zadovoljstvo, tako da učenci z EDC Kranj odhajajo zrele osebe z veliko teoretičnega in praktičnega znanja za nadaljnje delo. Zaključno spričevalo poklicne šole in tehnične šole ima čez 1400 udeležencev,  izšolali so že 435 inženirjev. Šola se je specializirala za izobraževanje samo gradbenih poklicev  in se financira izključno iz šolnin.

Učenje s kombiniranjem različnih metod učenja omogoča boljše prilagajanje željam in sposobnostim posameznikov ter omogoča pridobivanje širokega spektra kompetenc za bolj kakovostno delovanje in izgradnjo kariere. Odnosi med predavatelji, študenti in vodstvom EDC so sproščeni, saj je omogočenih veliko skupnih dostopnih druženj in konzultacij. Predavanja, vodeno samoizobraževanje, samostojno učenje iz gradiv je prilagojeno zaposlenim odrsalim. Vodstvo in predavatelji EDC šole spodbujajo pozitiven odnos do dela in s študetni vedno skušajo doseči kompromis. Ustvarjajo prostor hramonije, sodelovanja in zaupanja, saj verjamejo, da je povezovanje temelj dobrih in uspešnih izkušenj gradbeništva v prihodnosti.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.