Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Elektrostik, el. servis in varjenje plastike

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1997, z več kot 30-letnimi delovnimi izkušnjami. Lastnik podjetja je Bogdan Rupnik. Nudijo kvalitetne, strokovne in natančne storitve na področju elektro inštalacij. To so dela elektro inštalacije, adaptacije in novogradnje, montaža in prestavitve elektro merilnih naprav v stanovanjskih objektih, pregledi in popravila plinskih naprav v gospodinjstvu s pooblastilom plinarne elektro vzdrževanje industrijskih strojev ter delo z dvižno košaro.

kosara_1 kosara_2

Podjetje se lahko pohvali z različnimi pridobljenimi certifikati. Dve leti zapored je pridobilo certifikat Excellent SME. Pridobljen imajo tudi certifikat stikalničar v elektroenergetiki, certifikat za opravljeno usposabljanje s termovizijsko opremo in certifikat protieksplozijske zaščite za delo na napravah.
image001image002

Z uporabo sodobnih merilnih in diagnostičnih naprav je obseg njihovih storitev zelo širok. Med drugimi vam uredijo vse vrste elektro inštalacij, vezavo elektro omaric, meritve elektroinštalacij, elektro vzdrževanje strojev, komunikacijskih vozlišč, krmilja sončnih elektrarn, kompenzacijske naprave, varjenje termoplastov in druge.

Njihove reference bogatijo velika podjetja kot so Petrol d.d. Ljubljana, Hidria d.o.o., Javor pivka d.d. itd.

Vse storitve opravijo z upoštevanjem vseh predpisov in standardov. Imajo dober in pošten odnos do svojih strank, svoja dela pa opravljajo zelo kvalitetno.

Najbolj nam je padel v oči njihov slogan;
Poceni servis se nam prej ali slej pošteno in drago maščuje!

Dokaz pa si lahko ogledate na spodnji sliki.

poceni_vzdrzevanje
Nas so prepričali, pa vas?

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.