Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Evropsko prepoznaven in uveljavljen tehnološki center, TECOS

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Untitled-1

Razvojni center orodjarstva Slovenije Tehnološki center TECOS, je ključni razvojni steber slovenskega orodjarstva.  Ustanovljen kot zavod zasebnega prava leta 1994, na pobudo slovenskih orodjarjev s strani Vlade Republike Slovenije, Mestne občine Celje in Gospodarske zbornice Slovenije.

3D_skeniranje

Odlikuje jih lasten razvoj ter sledenje najbolj naprednih tehnologij in znanstveno-raziskovalnih dosežkov ter prenos v industrijsko prakso na področjih orodjarstva. Prav tako racionalizirajo poslovanja malih in srednje velikih podjetij v panogi z identifikacijo, vzpostavljanjem in uporabo skupne RR-infrastrukture. Nudijo kakovosten in hiter servis in podpirajo razvoj na izdelkih in tehnologijah z visoko dodano vrednostjo. Cilj njihove dejavnosti je tudi pomagati slovenskim orodjarjem k stabilni rasti obsega poslovanja.

simulacija_preoblikovanja_kovin4m simulacija_preoblikovanja_kovin2m

Pohvalijo se lahko z uglednimi referenčnimi projekti, tako domačimi kot tujimi podjetji. Njihove stranke so uspešna podjetja, ki želijo dolgoročnega partnerja s konkretnimi rešitvami s področja razvoja in proizvodnje plastičnih oz. kovinskih polizdelkov ali kombinacije obeh.

Podjetje TECOS sestavlja visoko izobražena, usposobljena in motivirana ekipa. Na raziskovalnem področju pa so vodilni kadri, doktorji znanosti. Jedro ekipe s strojniškim predznanjem dopolnjujejo tudi s strokovnjaki drugih dejavnosti (elektro, lesarstvo, ekonomija) na specifičnih področjih raziskav delovanja. Nenehno vlagajo v  znanje svojih kadrov in v opremo, da je posodobljena.

mke_analize_4m

Tako so v 20 letih poslovanja postali sinonim kakovostnih in preverjenih rešitev s področja orodjarstva in tehnologij predelave materialov!

Reference:

 • Gorenje d.d.
 • Kolektor d.o.o.
 • BSH Hišni aparati d.o.o.
 • Mahle Group
 • Eti proplast d.o.o.
 • Niko Železniki d.o.o.
 • Domel orodjarna d.o.o.
 • Imas Sežana d.o.o.
 • Sibo G. d.o.o.
 • Hella Saturnus d.o.o.
 • Xvida d.o.o.
 • …..

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.