Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

FOSCAM nadzorne IP kamere

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

logotip

Podjetje SiPRO s svojimi večletnimi izkušnjami, ki posluje že od leta 1991, znova in znova preizkuša nove izdelke. Vse z namenom, da prodaja kvalitetne in funkcionalno učinkovite izdelke, kar FOSCAM nadzorne IP kamere definitivno so.

V nadaljevanju predstavljamo FOSCAM nadzorne IP kamere.  FOSCAM se od njegove ustanovitve osredotoča na nadzorne kamere na področju varnosti in zaščite. S časom in vloženim razvojnim trudom je uspel zagotoviti najboljše in cenovno ugodne varnostne kamere, ki nudijo nadzor kupcem po vsem svetu, tako, da se zagotovi boljše življenje z več miru, sreče in varnosti.

Podjetje FOSCAM ima celovit sistem zagotavljanja kakovosti, kar dokazuje s standardom ISO 9001: 2000. Večina produktov je CE, FCC, RoHS odobrena. Produkti FOSCAM imajo dober ugled in se prodajajo v Evropi, Ameriki, Avstraliji, kot tudi na Tajvanu.  Lahko se uporabljajo doma, pisarni, skladišču, verižni trgovini, banki, vrtcu, šoli, bolnišnici, javni varnosti itd. Foscam IP videonadzorne kamere so enostavne za priključitev in jih lahko priključi prav vsak, ki ima vsaj malo znanja z področja računalništva. Enostavna namestitev videonadzora za domače uporabnike in manjša podjetja. Brezžične ali žične IP kamere proizvajalca Foscam so zasnovane za zagotavljanje, ogled ali snemanje slike ali video posnetkov v izbrani spletni brskalnik, pametni telefon ,tablični računalnik, NVR snemalnik  ali aplikacijo na osebnem računalniku. Kamere Foscam imajo možnostjo snemanja tako v lokalnem omrežju kot tudi  preko interneta od kjerkoli.

SiPRO Ivan Hajnže s.p. kot uradni zastopnik za Slovenijo, z dovoljenjem podjetja FOSCAM  ponuja v svoji spletni trgovini FOSCAM produkte – IP kamere za videonadzor http://www.foscam.si. in/ali v njihovi spletni trgovini SiPRO – http://www.sipro.org . Osebno pa poslovalnici podjetja, na lokaciji v Slovenj Gradcu, Ronkova ulica 4.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.