Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Fotooptika Rio iz Izole, z dvajsetletno tradicijo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

NAJBOLJSI_03

Fotooptika z dvajsetletno tradicijo v Izoli, svojim strankam omogoča strokovno in kakovostno celovito oskrbo vida. Upamo si trditi, da gre za eno izmed najboljših optik na Primorskem. Nad njihovo ponudbo očal, preventivnih pregledov ter ostalih optičnih pripomočkov, smo se navdušili in o vsem tem, prepričali tudi sami.

shapeimage_1

Poleg preventivnega pregleda vaših oči, lahko opravite ves nakup optičnih pripomočkov. V Fotooptiki Rio se vsakemu posamezniku posvetijo individualno, s ciljem skupne rešitve, za lepši pogled na svet.

Specializirani so v meritvah dioptrije za očala in kontaktne leče, pomagajo in svetujejo pa tudi pri izbiri primernih korekcijskih okvirjev ali sončnih očal različnih blagovnih znamk. Uporabnike leč naučijo, kako vstaviti lečko v oko, kako jo odstraniti, rokovati in negovati.

COMPUTER-BILD-berichtet-Grosses-Sparpotenzial-bei-Kontaktlinsen-Shops-im-745x559-69649cbb33f976fa

Njihovi strokovnjaki vam bodo pokazali vse razpoložljive možnosti pri izbiri sončnih očal in vam pomagali najti najboljša, s popolno UV zaščito in vašo dioptrijo. Imajo namreč na voljo pester izbor sončnih očal priznanih blagovnih znamk s fotokromnimi stekli, posebno sončno zaščito za športno udejstvovanje, vkjučno z obarvanimi lečami, polarizacijska stekla, ki zmanjšujejo bleščanje, in še več.

Strokovna ekipa v Fotooptiki Rio je znana po prijaznosti, strokovnosti, in raznovrstni ponudbi.
 Resnično se trudijo, da svojim strankam s pestro ponudbo in individualnim pristopom ustrežejo.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.