Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Golf igrišče Diners klub Ljubljana, najbolj idilično mesto v okolici Ljubljane za sprostitev

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Golf igrišče Diners Ljubljana se nahaja le nekaj kilometrov stran od letališča Jože Pučnik, v neposredni bližini Šmarne gore ob lokalni cesti med Pirničami in Smlednikom. Je najsodobnejše opremljeno privatno golf igrišče v Sloveniji. Igrišče je bilo odprto leta 2009 in je dostopno vsakomur.

 

Srce človeku zaigra že ob samem vstopu na igrišče, prekrasen skalnjak ter prečudovita zelena oaza človeka v trenutku pomirita in pričarata dobro voljo. V Restavraciji Evergreen si lahko privoščite številne dobrote, od kavice pa do najbolj zahtevnih kulinaričnih mojstrovin.

Golf igrišče je gostilo dve evropski prvenstvi leta 2012 in 2014. Igrišče se uvršča med najbolj urejena golf igrišča v tem delu Evrope. Igrišče se ponaša z izjemnim lesenim klubskim objektom in vrhunsko kulinariko. V letu 2016 bo kandidiralo za izbor top 100 golf igrišč v Evropi.

PREDSTAVITEV IGRIŠČA 2015

Na golf igrišču organiziramo tečaje golfa, kjer lahko vsakdo postane golfist že za 99€. Številna podjetja na golf igrišču prirejajo svoja poslovna srečanja in team buildinge s predstavitvijo golfa. Vsi obiskovalci lahko obiščejo športno golfsko trgovino Hole in One, v kateri vsakdo najde kaj zase.

V Sloveniji že nekaj let poteka akcija, Slovenija igra golf, kjer lahko vsakdo v 14 dneh za 99€ opravi tečaj golfa, postane član Golf zveze Slovenije ter se včlani v enega od slovenskih golf klubov. Z akcijo želimo vsej Sloveniji pokazati, da je igranje golfa dostopno vsakomur in ne le izbranim, poleg tega pa večini postane način življenja in kvalitetno preživljanje prostega časa v sožitju z naravo.

V prvi diplomski nalogi v Sloveniji s področja golfa, je avtor diplomske naloge ter idejni vodja golf igrišča Marko Štirn leta 1996 zapisal naslednjo misel:

“Igranje golfa v mladosti pomeni popotnico za starost,
igranje golfa v starosti pa pomeni ohranjanje mladosti”.

SMLEDNIK 200, 1216 SMLEDNIK
T. +386 51 623 883, +386 51 262 226
E. info@golf-ljubljana.si  www.golf-ljubljana.si

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.