Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Gradbeno podjetje Leopolding velja za sinonim visoke usposobljenosti

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Gradbeno podjetje Leopolding ima že 30-letnico uspešnega delovanja na slovenskem trgu. Izvajajo vse vrste gradbenih del s področja visokih in nizkih gradenj. Podjetje se ukvarja z vsemu vejami gradbeništva.  Izvajajo vse vrste izgradenj poslovnih prostorov, tehnoloških objektov, proizvodnih obratov in drugih objektov, namenjenih poslovni uporabi. Vsi člani podjetja težijo k disciplini, uspešnemu delu, predvsem pa k zadovoljstvu naših strank.

 

 

Prednost podjetja Leopolding je velika prilagodljivost na zahteve strank in uspešno doseganje kompromisov. Vedno so pripravljeni poslušati ideje in zahteve svojih strank, katerim po najboljših močeh poskušajo z bogatimi izkušnjami, širokim znanjem in visoko strokovnostjo, tudi ugoditi.

Gradbeni inženiring označuje koordinacijo in vodenje vseh vrst gradenj, adaptacij in rekonstrukcij objektov za gradbeno obrtniška in instalacijska dela. Naročniku nudijo svetovanje, projektiranje in izvedbo. V primeru izbire vodilnega podjetja Leopolding, lahko nemudoma pristopijo k izvajanju del in naročil vseh znanih materialov in opreme. So fleksibilni za vsakršen dogovor z naročnikom, ki ima posledice racionalnosti, enostavnosti in predvsem kvalitete dela in zadovoljstva samega naročnika. Pri gradnji objektov za investitorje nudijo opravljanje strokovnega nadzorstva na gradbišču. Za naročnika preverjajo, ali se gradnja izvaja po projektu za pridobitev gradbenega dovoljenja, na podlagi katerega je bilo izdano gradbeno dovoljenje, in nadzorujejo kvaliteto izvedenih del, gradbene proizvode, drugi materiali, inštalacije in tehnološke naprave, ki se vgrajujejo v objekt. Pri nadzoru preverjajo, ali se pri izvajanju del spoštujejo dogovorjeni roki izgradnje ter izvajajo finančni nadzor izvedbe del.

 

 

Podjetje Leopolding vam svetuje, pripravi primerjave ponudb, pripravi pogodbe, koordinira, nadzira gradbena, obrtniška in inštalacijska dela za vse vrste objektov. So sinonim za visoko usposobljenost za gradbeništvo. Ta usposobljenost je dopolnjena s strokovnim znanjem in izkušnjami na tem področju.   Pri podjetju Leopoldnig se lahko pohvalijo z bogatimi izkušnjami pri gradbenem inženiringu, strokovnem svetovanju, nadzorom nad gradnjo objektov, izdelavo ocen investicij ter izdelavo popisov del za gradbeno obrtniških del.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.