Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Gradbeno podjetje MEDO-08 slovi po zadovojnih strankah

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Gradbeno podjetje Medo-08 izvaja vse vrste gradbenih del s področja visokih in nizkih gradenj. Preplet poznavanje trga in izkušnje  ustanoviteljev podjetja ter mladostne energije in novega znanja se podjetje želi uveljaviti kot sinonim za kakovost in zanesljivost. Z lastnim razvojem, fleksibilnostjo in učinkovitostjo so postali vodilno gradbeno podjetje na lokalnem področju in širše, ki je prepoznavno po kvalitetnih storitvah in hkrati konkurenčnih cenah na danem trgu. Izdelujejo vse vrste fasad različnih oblik, dobava in montaža granitnih okenskih polic in pleskanje vseh vrst fasad.

Poslanstvo podjetja je, da s svojim strokovnim znanjem, sledenjem trendom, lastno inovativnostjo, spoštovanjem dogovorjenih rokov in s konkurenčnimi cenami zadovoljujejo svoje stranke. Podjetje Medo-08 s svojimi strokovnjaki prisotni na tržišču že deset let. V tem obdobju so se razvili v tehnološko naprednega ponudnika celostnih in kvalitetnih storitev, vseh gradbenih del, poseben poudarek pa dajejo na adaptacije, suhomontažna dela, izvedbo mansardnih prostorov, zaključna dela itd. Od konkurence se razlikujejo v tem, da pri njih dobite vse na enem mestu. Vsa dela izvajajo po predpisanih standardih, z veljavnimi certifikati, večletnimi izkušnjami na področju suhe gradnje, kvalitetno in z garancijo.

Odlikuje jih uporaba najboljših materialov, napredne tehnologije, visoka kvaliteta opravljenih storitev, upoštevanje rokov izvedbe in konkurenčne cene so temelji našega uspeha.

 

Pridružite se zadovoljnim naročnikom storitev podjetja MEDO-08. Njihovi naročniki so fizične in pravne osebe, z vseh koncev Slovenije. Dela so jim zaupala mala in velika podjetja, družine, kmetje, upokojenci, gasilci, obrtniki in drugi, saj je njihov cilj kvaliteten izdelek in zadovoljna stranka!

Kot pravijo sami: “Ponosni smo, da imamo toliko zadovoljnih strank in  poslovnih partnerjev”.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.