Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Grafoline, varnostne folije za profesionalno zaščito oseb in imetja

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Grafoline je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo vizualnih komunikacij in svetovanja. Gre za posebno podjetje , ki je nastalo leta 1991. Nudijo kvalitetno in hitro storitev, lastno proizvodnjo in svetovanje. Razpolagajo z najsodobnejšimi stroji. Odlikuje jih široka referenčna lista in dobra  beseda njihovih kupcev. Najbolj posebni so zato, ker so edini na evropskem trgu, ki imajo posebno varnostno folijo. Varnostna folija je namenjena za zaščito stekel na gospodarskih, vladnih in stanovanjskih objektih, veleposlaništvih, bankah, poštah, letališčih, vozilih  ter drugo.

Untitled-3

Folija je povsem prozorna, lahka (blindirano steklo je zelo težko), montira se lahko na obstoječa stekla in lahko nudi zaščito (ob pravi konfiguraciji) proti vsem nabojem iz lahkega strelnega orožja. S to folijo lahko zaščitijo ljudi proti metkom, eksplozijam bomb, molotovkam in vlomom. Posebaj me je zanimala zaščita naših domov pred vlomilci. Ob prijetnem klepetu z lastnikom podjetja Grafoline d.o.o. gospodom Samom Podgrajšek, sem izvedela veliko inovativnih spoznanj. Glede začetkov samostojne poti in ustanovitve podjetja je povedal, da so bili začetki težki, a z vztrajnostjo, pridnostjo in dobro idejo človek lahko marsikaj doseže.

GRAFOLINE VARNOSTNE FOLIJE

Zaradi lastne izkušnje, je vedno čutil, da je njegovo poslanstvo tu nekje, za zaščito ljudi. Tako, je dobil priložnost z uspešnim ameriškim podjetnikom, da to edino in posebno varnostno folijo pripelje v Evropo. In tako se je tudi zgodilo. Povedal nam je, da varnostna protivlomna folija v poslovnih prostorih ter stanovanjskih objektih so najšibkejši člen steklene površine. Na teh objektih lahko vlomilec v samo nekaj sekundah razbije steklo na oknu ali vratih ter vstopi v prostor.

Untitled-4

Da onemogočimo vlomilcu, da se prebije skozi steklene površine, nameščamo varnostne protivlomne folije na okna, steklena vrata ter vse zunanje steklene površine. Varnostna protivlomna folija ne prepreči razbitje stekla, temveč ob udarcu zadrži vse razbite delce skupaj. Tako se steklo ne sesuje (efekt mreže) in se obdrži v celoti na okvirju okna ali vrat.

Ostale folije drugih ponudnikov v Sloveniji, z varnostno folijo podaljšajo čas, ki je potreben da se vlomilec prebije skozi okno oz. steklo, pri čemer lahko sistem tehničnega varovanja zazna poskus vloma in pošlje signal na varnostno nadzorni center še preden je vlomilec v objektu. Z varnostno folijo Grafoline d.o.o. pa vstop vlomilca ni možen! So edini v Evropi, ki imajo to vrsto folije. Prišli smo do zaključka, da je za dobro varnost, boljša investicija v varnostno folijo, kot pa drugi varnostni sistemi. Dražja investicija, ampak sigurna!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.