Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

HIŠA SENČIL TEHROL

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Zaupanje in dolgoročno sodelovanje so ključnega pomena za kakovostno izvedbo storitev, kar zagotovo podjetje Tehrol je.

Odlikuje jih bogata ponudba vseh vrst senčil

Hiša senčil Tehrol ponuja kakovostna in trajna senčila po ugodni ceni. Ponudba zajema vse od zunanjih senčil (rolete, zunanje žaluzije, komarniki, screen senčila, markize, garažna rolo vrata) in notranjih senčil (notranje žaluzije, plise senčila, roloji, duo roloji, panelne zavese in lamelne zavese). Podjetje z visoko-kakovostnimi produkti, z bogato ponudbo senčil, rolet, garažnih vrat, tend, žaluzij in komarnikov. Vse na enem mestu!

 

Proizvodnja

Na 5500 kvadratnih metrih delovne površine v dveh nadstropjih poteka njihovo delo v proizvodnem in poslovnem delu, po sodobnih standardih, s pomembnim deležem logistično in tehnološko dognanih rešitev. Lahko pa obiščete njihov razstavni salon ali predavalnico, kjer predstavljajo novosti in usposabljajo svoje poslovne partnerje.

 

 

Vlagajo v znanje zaposlenih

Vsa ta leta njihovega uspešnega delovanja so jim prinesla mnogo dragocenih izkušenj, ki jih pri poslovanju spretno združujejo z inovativnostjo in neprecenljivim znanjem svojih zaposlenih strokovnjakov, kar jim omogoča razvoj izdelkov vrhunske kakovosti na različnih področjih uporabe.

Vodilno slovensko podjetje na področju senčil

Podjetje tako sodi med vodilne proizvajalce senčil v Sloveniji, saj se zavedajo, da so razlogi za tako velik uspeh in posledično rast podjetja predvsem v zaupanju in zadovoljstvu njihovih strank ter partnerjev. Odlikuje jih hitra in kakovostna montaža.

Hiša senčil Tehrol stranki prijazno približa ponudbo različnih senčil na enem mestu. Z izpolnjevanjem medsebojnih dogovorov in odgovornim odnosom do dela, zasledujejo zastavljene cilje do svojih strank. S svojimi rešitvami, izdelki in storitvami zagotavljajo kakovostni razvoj podjetja.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.