Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Hitra odzivnost, visoka prožnost in zanesljivost, podjetje Igma Usluge

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje IGMA USLUGE, pomoč na cesti se ukvarja s storitvami na področju avtoservisa, vzdrževanja in popravil vseh vrst vozil. Nudijo tudi pomoč na cesti. S širjenjem obsega poslovanja želijo še naprej zagotovljati svojim strankam celovito, uporabnikom prijazno rešitev vseh vrst avtomobilskih storitev:

– vse vrste avtomehaničnih popravil za vsa osebna in kombinirana vozila,

– servis izpušnih sistemov in katalizatorjev,

– hitre servise  in pomoč na cesti,

– prodajo , premontažo in centriranje pnevmatik,

– priprava vozil na tehnični pregled,

– polnjenje in servis avtoklimatskih naprav, menjava mikrofiltrov, dezinfekcija, menjava kompresorjev in vzdrževanje.

Kakovost je bistvo njihovega dela. Zagotavljajo vam strokovnost in brezhibno storitev. Seveda pa brez dobre in usklajene ekipe ne gre. Glavno vodilo podjetja Igma so zadovoljna stranke. Zavedajo se dejastva, da morajo temu vodilu slediti od pomoči na cesti do vseh storitev, zato nenehno vlagajo v izobraževanje in usposabljanje zaposlenih in poslovnih partnerjev. Vedno se po najboljših močeh trudijo svojim strankam nuditi storitve odlične kakovosti po najboljših cenah in tržnih pogojih. Nenehno se trudijo ustvarjati sinergije s svojimi strankami in uspešnim nadzorom poslovanja.

IGMA USLUGE, pomoč na cesti odlično podjetje z mnogimi  zadovoljnimi strankami, s številnimi zvestimi poslovnimi partnerji, zadovoljnimi zaposlenimi sodelavci, ki dokazujejo njihovo uspešno poslovno pot. Uspeh podjetja temelji na stebrih zanesljivosti, kakovosti in strokovnosti. S stalnimi vlaganji v podjetje so povečali prilagodljivost, okrepili servisno ponudbo in dosegli visoko raven strokovnosti. Z urejeno logistiko in tesnimi partnerskimi odnosi zagotavljajo hitro odzivnost, visoko prožnost in zanesljivost opravljenih storitev pri pomoči na cesti.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.