Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Hotel CUBO

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app
Hotel CUBO

Ste vedeli, da je v Ljubljani hotel, ki se kljub svoji mladosti redno uvršča med dobitnike prestižnih mednarodnih nagrad? Že dvakrat je zmagal v kategoriji Best Luxury Boutique Hotel na tekmovanju World Luxury Hotel Awards, Traveller’s Choice 2016 od TripAdvisor, 2015 Award Winner z 9,5 oceno od Booking.com, Top 10 Boutique Meeting Hotels – Luxury Finalist of the year 2015.

Kaj je recept za uspeh? Vrhunsko kakovost hotela CUBO namreč poleg mednarodnih organizacij hvalijo tudi gostje, zaradi česar je od svoje otvoritve pred petimi leti to ves čas najbolje ocenjeni hotel v Ljubljani. Sestavin je več. Hotel CUBO stoji na odlični lokaciji – dostopen z avtomobilom, a stoji tik ob starem mestnem jedru Ljubljane, a takih hotelov je še nekaj. Hotel CUBO s 26 sobami stoji v starejši, spomeniško zaščiteni stavbi ob ljubljanski Drami, a sta mu arhitekta Rok Kuhar in Katjuša Kranjc vdihnila sodoben, trendovski ter hkrati brezčasen in udoben značaj. Domišljena luksuzna oprema, vrhunska posteljnina in kozmetika, vse to so stvari, zaradi katerih se gostje v hotelu CUBO res počutijo kot doma. Najpomembnejša sestavina recepta za uspeh pa je osebje hotela: mladi, polni energije, prijazni in vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Goste v hotelu sprejmejo, kot bi sprejeli goste pri sebi doma in to je tisto, kar šteje največ. Še tako dobra lokacija in prestižna oprema namreč ne pomenita nič, če manjka pristno, osebno gostoljubje.

_CU29885F28

Ko Ljubljančani slišimo take pohvale na račun hotela v našem mestu, nam postane kar žal, da hotel CUBO ne stoji kje, kamor hodimo na počitnice, da bi lahko tudi sami uživali v njegovem gostoljubju. No, saj pravzaprav lahko. Hotel CUBO ima odlično restavracijo, ki je odprta za vse, ne le za goste hotela. Namesto v pisarni se lahko tako s poslovnimi partnerji srečate na zajtrku, ki je vse prej kot standarden hotelski zajtrk: odlična kava in čaji, sveži sokovi in smutiji, sveže pečeno pecivo, omlete in palačinke itd. Dnevna kosila so namenjena tisitm, ki bi radi na hitro nekaj pojedli, a želijo, da bi bila ta hrana odlična in postrežena v lepem ambientu. Za poslovna kosila in večerje hotelska restavracija pripravlja tudi druge jedi. Ravno zdaj se lotevajo temeljite prenove jedilnika, v katerem bodo glavno vlogo igrale klasične slovenske jedi, a pripravljene z modernim pridihom.

_OLI9674F3_8

Hotelska restavracija hotela CUBO je namenjena tudi predstavitvam, družabnim srečanjem ali sestankom, lahko pa tudi okrepčilom med odmori srečanj v sejni dvorani z avdiovizualno opremo. Skratka, hotel CUBO je najboljše, kar naše glavno mesto ponuja turistom, pa tudi domačinom. Priporočamo, da vse zgoraj napisano čim prej preverite kar sami.

_CU20025F8

_OLI9656F8

Pa še majhna skrivnost: hotel CUBO kmalu pričakuje več širitev – v Ljubljani, njeni bližnji okolici in v enem najlepših kotičkov Slovenije.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.