Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Hrana pripravljena na ekološko pridelan način,  Gostinstvo Pozderc d.o.o.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Gostinstvo Pozderc je zanimivo podjetje, ki se ukvarja s kulinariko, cateringom, izobraževanjem s področja kulinarike, ki bazira predvsem na zdravi prehrani.

Ker smo želeli izvedeti še več, smo se pogovorili z lastnikom podjetja  Matijo Pozdercem. Pogovor je seveda hitro stekel, saj nam je povedal veliko zanimivega.

Zakaj catering?

V življenju so namreč priložnosti, ob katerih želimo svojim dragim osebam, sorodnikom, sodelavcem ali poslovnim partnerjem izkazati posebno pozornost s povabilom na nepozaben dogodek s pogostitvijo. Matija Pozderec organizira vse to, prigrizki, hladni ali topli bifeji, slavnostna kosila in večerje, ki so vsekakor tudi gurmanska doživetja, pravi.  Za vsak catering posebej se pripravi tako, da pozorno posluša naročnika, da začuti njegovo dušo in s tem njegovo željo, kako si stvar zamišlja.

190247_105299579553283_5200212_n 190247_105299586219949_2787031_n

  190353_105296186220289_4952015_n

S svojimi dosedanjimi bogatimi izkušnjami, seveda vedno pripelje stvari do vrhunca, ko so prav vse stranke zadovoljne in želijo vedeti o vsaki pripravljeni jedi tudi vse podrobnosti.

Zakaj hrana pripravljena na ekološko pridelan način?

Poudarja, da odlično pripravljena hrana sodi na skrbno in lepo pripravljeno mizo. Največji poudarek v njegovi kulnariki je, zdrava prehrana, pripravljena na ekološko pridelan način.

Dobavitelje skrbno izbira in točno ve, od kod izdelek prihaja.  Ekološko pridelane sestavine jedi so varnejše za zdravje, polnovredne, boljšega in polnega okusa.  Tako pridelana hrana raste počasneje, česar posledica je postopno nabiranje hranljivih snovi. Organska hrana zato po navadi vsebuje veliko antioksidantov, vitaminov ter fitonutrinov itd. To pa zato, ker tako pridelana hrana raste počasneje, česar posledica je postopno nabiranje hranljivih snovi.  Jesti ekološko pridelano hrano pomeni tudi manj kemikalij, saj veliki pridelovalci škropijo pridelek z raznimi sredstvi, ki pa niso nevarna le za škodljivce, ampak so nevarna vsem živim organizmom. Zato, s tem ko uživamo ekološko pridelano hrano, uživamo manj strupov, ki se nabirajo v našem telesu. Organska hrana pa je sama po sebi tudi veliko bolj okusna.

Nas je Matija Pozderc s svojim delom, razmišljanjem prepričal in s svojo ekipo, ki ga podpira, zagotovo sodi  v tako imenovani skupni imenovalec najboljši!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.