Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

IC Tempera za vse tiste, ki si upajo podariti darilo, ki ostane znanje

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Logo_Tempera

Izobraževalni center Tempera ima zagon, odločnost, vizijo, da uresničuje svoje poslanstvo. V IC Tempera prihajajo ljudje zato, da so del nečesa novega in iz nje odhajajo bogatejši. Postanejo lastniki preprostih orodij, ki jih lahko takoj uporabijo v praksi ter podarijo še drugim ljudem. Za ta preprosta orodja prejmejo s strani Tempere doživljensko garancijo, toda samo v primeru, če jih bodo vsak dan preizkušali in uporabljali. Glavne storitve IC Tempera:

  • Poslovni treningi, team buildingi in izobraževanja po meri za podjetja in organizacije.
  • Interaktivne delavnice za posameznike s področja poznavanja temperamentov, vzgoje otrok in osebne odličnosti (starše, dedke, babice, partnerje, zakonce, prijatelje, …).
  • Individualna osebna svetovanja – coachinge (partnerski odnosi, komunikacija v družini, vzgoja glede na temperament otroka, …).
  • Analiza vašega osebnega potenciala (lastnosti vašega tipa temperamentne osebnosti).
  • Prednovoletna srečanja Skok v 2016 – Skrbno pripravljeni zaključeni mini treningi, so namenjeni ekipam od 5 do 25 sodelavcev ali poslovnih partnerjev in zajemajo celovit paket.

POWERPOINT PREZENTACIJA (download)

Nas je najbolj navdušila novost, ki jo ponujajo v IC Tempera. To je mini trening, prednovoletno srečanje za vaše sodelavce, ki se imenuje:  Skok v 2016-izbira zmagovalcev.

prva

Skok v odkritje zmagovalnega duha v sebi in vaši sodelavcih. Mini treningi so namenjeni od 5 do 25 sodelavcev ali poslovnih partnerjev. Zajemajo celovit paket.

Ne bo manjkalo sproščenosti, predvsem pa zabavnega prenosa znanja v prakso, da boste v 2016 resnično obiskovali fitnes, razvili svoje potenciale, se s svojimi otroci prijazneje pogovarjali in nenazadnje, končno prevzeli pobudo pri novem projektu itd. Šalo na stran, na mini treningih boste izdelali lasten mini zemljevid, ki vam bo koristil pri vpeljavi novih in enostavnih korakov za boljše življenje, izpolnjujoče odnose tako v poslovnem, kot zasebnem življenju, ter končno naredili vse tisto, kar vedno odlašate.

druga

Podarite sebi, sodelavcem in vašim poslovnim partnerjem polno žlico znanja in motivacije ter obenem prebudite zmagovalnega duha in v novem letu resnično posezite po uresničitvi ciljev, vse to pa začinite z dobro hrano in kapljico. Več o programih: http://www.tempera.si/aktualna-izobrazevanja/prednovoletna-srecanja-skok-v-2016

Srečanje traja do 5 ur.

  • Za rezervacijo in ponudbo nas pokličite na 040 51 51 66 ali nam pišite jerman@tempera.si in z veseljem vam bomo pomagali izbrati najprimernejši trening za vas.

Naša ekipa se bo zagotovo udeležila, pa vi?

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.