Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Imate težave z vozilom? Vodilno podjetje iz Ljubljane Avtoelektronika-Črnuče, odpravlja vse težave diagnostike, servisa in chip tuninga za vaše vozilo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Specialistično podjetje Avtoelektronika-Črnuče iz Ljubljane, z lastno dejavnostjo ponuja vse diagnostične storitve, na katere se lahko resnično zanesete. Predvsem boste dobili pri njih pravo diagnozo, kar močno zmanjša stroške popravila.

Imajo veliko zalogo rezervnih delov in pa izjemno usposobljeno ekipo avto diagnostikov in razvojnikov, tako da raje kot zamenjajo, obnovijo ali pa popravijo okvarjeno komponento, kar tudi poceni končni strošek popravila, posebej pri dražjih komponentah. Podjetje zaposljuje tudi dva Dipl. Inž. Mehatronike, kar je verjetno posebnost v servisni dejavnosti. Avtoelektronika-Črnuče, poskrbi za kompleten servis vašega avtomobila tudi mehanične storitve in električne, specializirani so pa za diagnostiko napak in samo avtoelektroniko.  Njihovo glavno “orodje” je znanje, pri tem pa uporabljajo najsodobnejšo opremo in inštrumente.

Izkušena ekipa strokovnjakov, v sodobno opremljeni delavnici, z najsodobnejšo tehnologijo, vam zagotovo pomaga odpraviti prav vse težave pri vašem vozilu.

Nudijo kompletno chip tuning storitev na enem mestu. Chip tuning je optimizacija parametrov v motornem računalniku. Namen optimizacije je višja moč in učinkovitost motorja, pri kateri je potrebno obdržati elastičnost in vzdržljivost motorja. Od leta 2005 so povsem na novo opremili čip tuning oddelek in ga opremili tudi s 4×4 merilnimi valji za merjenje moči ter navora. V to dejavnost sodijo pogosta popravila in obnova krmilnikov zračnih blazin, popravila črpalk goriva (Bosch črpalke), popravila števcev hitrosti in ABS krmilnikov ter še naprej odkodiranje in popravila avto-radiev. Del dejavnosti zajemajo tudi nastavitve motornih čipov in kontrola nastavitev na elektronsko nadzorovanih valjih. Poleg obnašanja vozila motorja med delovanjem izmerijo tudi doseženo dejansko moč in vse podatke zabeležijo v primerljivo tabelo. Za vse, ki kupujejo ali prodajajo rabljeno vozilo je na voljo tudi hčerinska firma Automarket, ki deluje na istem naslovu. Lista vozil v prodaji je na spletni strani www.automarket.si.

2

Zanesljivost podjetja Elektronika vsekakor potrjujejo zveste stranke. Kot njihova stranka lahko uživate v celoviti ponudbi vseh diagnostičnih storitev na enem mestu. Nemudoma reagirajo na posebne želje, naročila in jih izvedejo na enostaven in nebirokratski način.

Ker so v podjetju venomer stremeli k napredku in redno dopolnjevali obseg dejavnosti, prav tako pa tudi opreme in tehnologije, je nemogoče v nekaj besedah strniti vse spremembe, ki so v tem času spreminjale podobo podjetja. Zato podjetje Avtoelektronika-Črnuče iz Ljubljane sodi med vodilno podjetje na področju diagnostike, servisa in chip tuninga, z usposobljenim osebjem s katerim jamčijo profesionalnost in zanesljivost svojega delovanja.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.