Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Imate veliko fotografij in video posnetkov? Si jih pogosto ogledate? Najbrž ne. Mi imamo rešitev za vas!

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V današnjem prispevku bi vam želeli predstaviti najbolj inovativno rešitev za vaše slike ter programsko opremo G-Digital, ki je uporabna tudi v domačem okolju.

Namreč, vsi imamo ogromno slik in video posnetkov, ki smo jih posneli s telefonom ali digitalnim fotoaparatom. A žal, velikokrat te slike ali video posnetke nekje shranimo in jih večina od nas zelo redko ali nikoli več ne pogleda. Zakaj? Enostavno zato, ker to zahteva veliko časa, ki ga vedno primanjkuje.

S pomočjo programske opreme G-Digital je to enostavno. Displej lahko razdelimo na več regij, v eni regiji prikazujemo slike, v drugi video posnetke, zraven pa lahko še RSS novice, vremensko napoved, uro itd.

Slike in video posnetki se bodo tako neprestano vrteli, vi pa si jih boste mimogrede ogledali, ko boste delali kaj drugega. Sčasoma bo postal ta displej del vašega doma in vaši lepi spomini ne bodo utonili v pozabo.

Primer take konfiguracije lahko vidite na fotografijah spodaj, seveda pa si vsak posameznik lahko konfiguracijo displeja priredi po svoje.

Digital Signage vedno bolj postaja del našega vsakdana kot:

  • učinkovito marketinško orodje (oglaševalska industrija, trgovina, javni prostori itd.),
  • učinkovit kanal za posredovanje informacij (transport, ustanove v zdravstvu, šolstvu, interno korporacijsko informiranje itd.,
  • učinkovito sredstvo za promocijo in utrjevanje blagovnih znamk.

Naj razložimo na primeru. Poslovni partner, ki pride v vaše podjetje in že na vhodu vidi pozdrav na displeju s svojim imenom in logom svojega podjetja, si bo o vas že na vhodu ustvaril pozitiven vtis. S tem pokažete vaš profesionalen odnos do poslovnih partnerjev. Nadaljevanje poslovnih razgovorov bo takoj lažje.

Podjetje GD d.o.o. svojo programsko opremo pod blagovno znamko G-Digital razvija že od leta 2008. Preko sistemskih integratorjev ali distributerjev so prisotni že v več kot 15 državah. Nekaj instalacij pa imajo tudi v Sloveniji, v raznih  hotelih, igralnicah, šolah, turističnih lokacijah, podjetjih itd. Veliki dosežki podjetja GD in potrditev, da jim zaupa vedno več potrošnikov in podjetij, kaže na odličnost. Lahko bi rekli, da ravno zaradi tega, da je zaradi avtomatiziranega osveževanja in ostalih funkcionalnosti  najbolj odzivno podjetje programske opreme na tržišču v slovenskem prostoru. Prav zato lahko strankam zagotavljajo odlične nakupne priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Za več informacij jih lahko kontaktirate po elektronski pošti sales@g-d.si ali na telefon 051 319 555 (Ljubo).

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.