Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Inovativna terapevtska kozmetika OXILVER v Sloveniji, ki že prodira v svet

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V današnejm prispevku vam predstavljamo inovativno ter kakovostno kozmetiko OXILVER, podjetja ENIKAM.

Ker Slovenija premore veliko dobrih idej, inovacij in kakovostnih proizvodov in storitev, je farmacevtka Domnika Majcen svojo inovacijo na področju terapevtske kozmetike ustvarila. S sodelavcem sta pustila dobri službi v multinacionalki in po letu dni trdega dela s svojimi registriranimi izdelki že pomagata mnogim ljudem s kožnimi težavami.

Vpeljala sta vejo tako imenovane terapevtske kozmetike, ki predstavlja novi koncept zdravja in lepote pri tretiranju kože in nohtov, OXILVER.

V razvoj in proizvodnjo linije izdelkov OXILVER so vključena dognanja medicine, farmacije in moderne kozmetologije. Celotna linija temelji na aktivnih kisikovih spojinah in dodatku koloidnega srebra v ionski obliki, ki proizvod dodatno stabilizira.

OXILVER izdelki kožo in nohte regenerirajo, oksigenirajo in negujejo. Dodatek Aloe Vere in hialuronske kisline pripomore k hitrejšemu celjenju, vlaženju prizadete, rdeče ali razdražene kože. Koža si hitreje opomore, postane prožna in elastična. Pantenol kot dodatna komponenta pa poskrbi za hitrejšo regeneracijo prizadetih nohtov in obnohtne kože. Nohti dobijo svoj sijaj in trdnost. Oxilver je proizvod moderne kozmetologije, ki je razvila učinkovit način za nego in zaščito celic kože in nohtov. Lastnosti proizvoda OXILVER so zapisane v inovativni sestavi izdelka, ki temelji na komplementarnem učinku aktivnega kisika in koloidnega srebra. Aktivni kisik deluje sinergijsko s koloidnim srebrom in kožo ter nohte čisti, neguje, hidrira in oksigenira. Delovanje OXILVERA po nanosu deluje tako, da ob stiku raztopine/gela s površino kože, nohta ali sluznice pride do delovanja med aktivno kisikovo spojino in kovinskim ionom v membrani patogenov (bakterij, virusov, glivic), ki so prisotni na teh površinah. Pri tem se sprosti kisik in kot singlet prehaja v človeške celice, kjer aktivira proces oksigenacije. Tako se celica regenerira in oksigenira preko svojega lastnega mehanizma, ki je najučinkovitejši in najintenzivnejši. Glivične okužbe nohtov lahko prizadenejo tako nohte rok, kakor tudi nohte nog, ker pa so izjemno trdovratne in se rade ponavljajo, jih je potrebno pravilno zdraviti. Z OXILVERJEM jih lahko pozdravite za vedno!

lepa-OXILVER-family

Torej, izdelki OXILVER so primerni tako za otroke kot za odrasle, moške kot za ženske, za kratkotrajno kot za dolgotrajno uporabo. Namenjeni so za rane kot antiseptik, za tretiranje vseh kožnih sprememb kot so dermatitisi, ekcemi, suha koža, pordela koža, akne, rozaceje, So nepogrešljiv pripomoček za preprečitev izbruha herpesa na ustnicah. Nail SOLUTION pa je izredno učinkovit odstranjevalec glivic na nohtih in koži, ki zagotavlja odstranitev le teh in hitro obnoviteh prizadetih nohtov in kože.

OXILVER lahko kupite v lekarnah, specializiranih trgovinah in izbranih kozmetičnih salonih. Je izdelek moderne kozmetologije, ki je razvila učinkovit način za oksigenacijo, nego in zaščito celic kože in nohtov. Podjetje Enikam zagotovo sodi med najbolj inovativno podjetje tako v Sloveniji kot tudi v tujini, saj so ustvarili novo, učinkovito komzmetično linijo OXILVER.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.