Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Inovativno razvojno proizvodno orodjarsko podjetje Koban

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Koban se uvršča v visoko inovativno razvojno-proizvodno dejavnost orodjarstva. Kot takšno je orodjarstvo sestavni del razvoja vseh novih industrijskih proizvodov.

Odlikujejo jih dolgoletne izkušnje in znanje, preproste rešitve in kvalitetna izdelava, kar je tudi razlog, da jih v dananšnjem prispevku predstavljamo.

Ukvarjajo se z razvijanjem in izdelavo prototipnih orodij za serijsko proizvodnjo, kot so orodja za brizganje pene ter prosti liv, gumarska, kovaška, štančna orodja in orodja za steklo. Uspšno poslujejo tako z manjšimi kot tudi s priznanimi velikimi podjetji tako v Sloveniji kot tudi v tujini. S kakovostjo, izkušnjami, dobrimi referencami in vedno večjo prepoznavnostjo jim je uspelo.

Na voljo strokovna ekipa

So skupina interdisciplinarnih in razvojno naravnanih strokovnjakov, ki na enem naslovu zagotavlja celovite orodjarske rešitve, s pozitivnim učinkom. Verjamejo, da je v kolektivnem znanju in projektnem sodelovanju vedno dobra priložnost za rast in razvoj za podjetja,

Podjetje Koban odlikuje kakovost, natančnost in doslednost

Za doseganje visoke kakovosti poslovanja so v podjetju Koban izdelali dober in učinkovit organizacijski sistem, ki ga redno vzdržujejo in ki vključuje vse funkcije v podjetju. Ravno to jim prinaša konkurenčno prednost, saj redno izboljšujejo svoje storitve, sledijo novim tehnološkim trendom in se na ta način vsak dan trudijo zadovoljevati nove potrebe svojih dragocenih poslovnih partnerjev. Dinamika, ki vlada v podjetju jim daje ostrino in zmožnost, da se hitro prilagajajo in odzivajo potrebam tržišča. Z kakovostjo, strokovnostjo in odličnostjo ohranjajo pozicijo prve izbire v orodjarski dejavnosti.

Kot pravijo sami: “Naše vodilo v vseh storitvah podjetja je kakovost in izključno najvišji tehnološki standardi!”

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.