Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Inovativnost, prilagodljivost in učinkovitost

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Elektro – klima Branko Černoša je podjetje, ki izvaja strokovno montažo ter servis in popravila vseh vrst klimatskih naprav ter elektroinštalacij v stanovanjskih in drugih objektih. Servis, ki že vrsto let skrbi za breskrbno delovanje hladilnih naprav svojih strank. Nudijo tudi montažo in izvedbo toplotnih črpalk. Servis izvedejo v najkrajšem možnem času in vas obiščejo kjerkoli po Sloveniji.

 

Servis klima naprave je še posebej priporočljiv pred začetkom poletne sezone, saj tako poskrbite, da vam bo v najbolj vročih mesecih klima dobro služila. Izvajajo tudi preventivne preglede in redna vzdrževanja toplotnih črpalk vseh priznanih blagovnih znamk. V ponudbi lahko izberate stenske klime, kasetne klime, talno stropne klime, kanalske klime, multi -sistemi (dvojček , trojček). Ponujajo različne znane blagovne znamke klimatskih naprav kot so PANASONIC , MITSUBISHI ELECTRIC, TOSHIBA, FUJITSU, DAIKIN , GREE. Izvedejo tudi vse vrste elektroinstalacij pri novogradnjah, adaptacijah, urejanju podstrešnih stanovanj, poslovnih objektovm, izvedbo jakotočnih instalacij za razsvetljavo, za zasilno razsvetljavo/varnostno, za napajanje vtičnic, za napajanje električnih naprav, strojev, klimatskih sistemov , sistemov ogrevanja, izvedbo šibkotočnih instalacij (za domofone, za videofone, za protivlomne sisteme, za video nadzor in računalniška omrežja).

 

 

Odlikuje jih dolga tradicija, znanje in kakovost!   Poslanstvo podjetja Elektro – klima Branko Černoša je, da z visokim strokovnim znanjem in s kakovostjo proizvodov ter storitev strankam zagotavljajo inovativne in celovite rešitve na področju klimatskih naprav ter elektroinštalacij. Komunikacija s strankami je ključnega pomena, saj želijo spoznati in razumeti njihove želje, potrebe in zmožnosti. Z novimi tehnološkimi in organizacijskimi rešitvami ter tesnim sodelovanjem s proizvajalci izboljšujejo produktivnost, konkurenčnost, ustvarjalnost in zadovoljstvo uporabnikov.

So inovativni, prilagodljivi in učinkoviti; predvsem pa zanesljivi, kar so že večkrat dokazali.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.