Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Iščete kvaliteten čistilni servis? Tukaj za vas, vedno in povsod, čistilni servis- ŠUMI ČISTILKO

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

ŠUMI ČISTILKO je podjetje, ki velja za sodobno in zanesljivo podjetje, ki se ukvarja z vsemi vrstami čiščenja objektov od tal do strehe. Nudijo kakovstne storitve čiščenja vseh vrst objektov in si želijo biti prisotni v vsakem domu, vsakem podjetju, pisarni, hodniku, kopalnici in tako izboljšati kakovost življenja in zdravja ljudi. Njihova ponudba zajema torej več vrst čiščenj – od rednih čiščenj poslovnih prostorov, stanovanj ali hiš do globinskih, generalnih ter priložnostnih čiščenj.

Ko smo se pogovarjali z direktorjem Miranom Šušak podjetja Šumi pravi so jim najbolj pomembne naročnikove želje, zato vedno poskrbimjo za prilagodljivost in čiščenje po meri. Med svoje prednosti uvrščajo kratek odzivni čas, ker imajo vrhunsko organizirano delo, kar jim omogoča hitro in kvalitetno realizacijo naročenih storitev.

Ker cenijo potrebe, želje in čas strank nudijo redna, dnevna, tedenska, mesečna ali občasna čiščenja, tako v bivalnih enotah, kot tudi v poslovnih prostorih. Vse vrste čiščenja izvedejo ažurno, po naročilu v obsegu in terminu, ki se določijo v dogovoru z naročnikom.

Kaj odlikuje čistilni servis ŠUMI ČISTILKO?
Odlikuje jih odgovornost, natančnost, fleksibilnost in hitra odzivnost. V najkrajšem možnem času, kjerkoli v Ljubljani, vse do Primorske, ob minimalnem vplivu na okolje, natančno očistijo vse tudi najbolj trdovratne nečistoče, saj le tako lahko pridejo do svojega glavnega cilja – kakovosti. Priznane reference, zadovoljni naročniki, vse to odlikuje čistilni servis ŠUMI ČISTILKO. Kot podizvajalec skrbijo za čistočo v Stočicah.

 

Za dodatne informacije in vprašanja, lahko pišete na email susakmobil@gmail.com. Dogovorili se boste za sestanek ter skupaj našli rešitev za vaš prostor in površine v njem.

ŠuMi trgovina, Miran Šušak s.p.
Pivška ulica 6, Postojna, 6230 Postojna
M: 064 226566

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.