Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Izdelava najboljših strešnikov v Sloveniji, podjetje Polak

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Polak, s kar 65-letno tradicijo svojo lastno proizvodnjo strešnikov POLAK E izvaja v najboljšem stroju podjetja ABECE (Švedska). Stroji za izdelavo betonskih strešnikov ABECE so prisotni po celem svetu. Podjetje je vodilno v razvoju in med vodilnimi po prodaji strojev v svetu. Njihovi usposobljeni sodelavci tako poiščejo hitre rešitve, hkrati pa ohranjajo najvišje standarde v proizvodnji.

 

Ves proces izdelave strešnikov je avtomatiziran, robotiziran, računalniško voden in skrbno kontroliran. Najnovejša oprema zagotavlja konstantne lastnosti strešnikov, ki se lahko po izgledu in kvaliteti primerjajo z vsemi podobnimi proizvodi v Sloveniji in v svetu. Izdelujejo tudi vse dodatne elemente za streho POLAK E. Stroja za izdelavo slemenjakov in zaključnih strešnikov (krajnikov) sta popolnoma nova stroja podjetja ABECE in omogočata izdelavo visokokakovostnih izdelkov. Na voljo je tudi ves dodatni material za streho (paropropustna folija POLAK ekstra, snegobrani POLAK itd.).

 

 

V skladu s svojimi vrednotami, imajo v podjetju zastavljeno politiko kakovosti, s katero so si začrtali poti za doseganje le najvišje kakovosti. Vodilni v podjetju Polak, odgovorno širijo politiko kakovosti med ostale zaposlene, vsi skupaj pa so zadolženi in zavezani k temu, da izvajajo kakovostno storitev. Dober nasvet, dobra praksa, tehnične informacije in karakteristike določene kritine, vsega tega boste dleženi pri iziri strešnikov Polak.

 

 

Z zagotovostjo lahko rečemo, da je podjetje Polak vodilno podjetje v Sloveniji za izdelavo kakovostnih strešnikov. Uporabljajo naravne materiale in okolju prijazne izdelke, ki so pomembni pri izbiri strešnika. Strešnik POLAK E je narejen iz najkvalitetnejših  surovin dostopnih na slovenskem trgu. Svojo ponudbo izdelajo brezplačno, za strešnike POLAK, zidake in transportne betone in vam jih pošljejo po e-mailu ali pošti. Ekipa podjetja Polak je zanesljiva, fleksibilna in kvalitetna.  Podjetje odraža usmerjenost k odličnosti. Kakovost v podjetju Polak temelji na dolgoletnih izkušnjah, znanju in osebnem prizadevanju vseh zaposlenih za dosledno izpolnjevanje zahtev in pričakovanj strank, naročnikov, udeležencev in poslovnih partnerjev: izpeljavo kakovostnih, celostnih in skladnih storitev. Svojo energijo usmerjajo v reševanje zapletenosti in nudenje strankam tistega, kar je zanje pomembno.

 

 

 

Kot pravijo sami: »Kakovost je naša konkurenčna prednost, izbira strešnikov Polak bo imela za vas veliko pomembnost in mesto!«

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.