Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Izkušnje in strokovnost so predpogoj za kakovostno avtošolo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Izkušeni učitelji vožnje, sodobna vozila ter visoka uspešnost  so le nekatere prednosti avtošole Nomad. Najboljša avtošola na področju Pomurja, ki jo odlikujejo dolgoletne izkušnje. Avtošola Nomad je v tem času postala eno izmed najbolj prepoznavnih avtošol v Pomurju  za usposabljanje kandidatov za vozniški izpit. Usposabljajo kandidate za vse vozniške kategorije. Njihovi kandidati imajo možnost spoznavanja prometa ter njegovih značilnosti s pomočjo izkušenih učiteljev vožnje v raznolikem in kakovostnem voznem parku. V šoli vožnje izvajajo vse aktivnosti, ki so potrebne za uspešno usposabljanje in pridobitev vozniškega dovoljenja kategorij za AM, A1, A2, A, B, BE in F kaA, B in BE.

Kot ena redkih avtošol imajo možnost poučevanja začetnih ur voženj na obsežnem poligonu, ki omogoča varne in sproščene pogoje za uspešen začetek učenja vožnje motornih vozil. Nudijo tudi individualno pomoč, omogočajo zakup inštruktorja in še kaj. Zavedajo se, da je vsak posameznik oseba zase in potrebuje svoj individualen pristop. Vse to združijo v okviru programa za usposabljanje voznikov. Odlikujejo jih visoki standardi kakovosti, a ob tem spoštujejo tudi vaše želje, zato vam skozi celo leto ponujajo različne pakete poučevanja, ki skrbijo za vaše zadovoljstvo.

Zakaj izbrati avtošolo Nomad?

Naj vam takoj sporočimo, da ste se odločili prav, kajti izbrali ste pravo avtošolo, z najdaljšo tradicijo med zasebnimi avtošolami na področju Pomurja. Avtošola Nomad je šola, ki sodeluje s krajem in ljudmi, zato dobro poznajo vaše navade in temu tudi prilagajajo učenje, da je čim bolj uspešno pri teoriji in še posebej pri praksi.  Opravite izpit za avto v avtošoli Nomad, ki velja za uspešno avtošolo na vozniških izpitih.

Kot pravijo sami: »Naše zadovoljne stranke vam lahko povedo, da vedno znova zagotavljamo odlično kakovost po zelo ugodni ceni. Odlikuje nas namreč tudi cenovna dostopnost in se ne bojimo še tako zahtevnih projektov, obenem pa lahko zatrdimo, da jih opravimo.

Izkušnje in strokovnost so predpogoj za kakovostno avtošolo.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.