Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Izstopajo z visokokakovostno storitvijo, Odpeljem.si

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V Jarenini se nahaja družinsko podjetje s tradicijo, lastnika Marka Ornika. Podjetje ima pri neprestanem posodabljanju voznega parka pester izbor kombijev, ki čakajo, da se zapeljete z njimi. Glavna dejavnost podjetja je izposoja kombijev (potniških in tovornih) in prevozništvo.

Podjetje Odpeljem.si ima seveda licenco za prevoz potnikov. Njihova ponudba zajema različne vrste prevozov, med katerimi so nizkocenovni, skupinski prevozi na letališča in v mesta, zasebni prevozi za poslovne uporabnike in prevozi po meri, ki jih organizirajo v skladu z vašimi željami in potrebami.  Nudijo torej prevoze potnikov tako znotraj Slovenije kot tudi v tujini. Vstop na tuje trge je bil za njih izziv, ki je zahteval, da so še boljši. Omogočil jim je večji in hitrejši razvoj. Varen, zanesljiv, udoben in cenovno ugoden prevoz, ki ga opravijo z vozili iz svojega voznega parka.

Ne gre le za delo, temveč za poslanstvo, ki odlikuje podjetje Odpeljem.si strast in predanost. Nekateri pravijo, da je pomembno sodelovati, oni pa želijo zmagovati. To jim omogočajo motivacija, ambicija in strast do dela. Odlikuje jih kratek odzivni čas, optimalno razmerje med kakovostjo in ceno, prilagodljivost, fleksibilnost, disciplina in osebni pristop.

Ogromno zadovoljnih strank tako v Sloveniji kot tujini, katere se rade vračajo k njim, saj imajo profesionalen odnos do svojih strank, kvalitetno opravljene storitve in konkurenčno ponudbo. Cene njihovih storitev so prijazne za vsak žep.

Širijo krog zaupanja, s točnim merjenjem in strokovnim preskušanjem širijo kulturo odličnosti.

 

Odlikuje jih kvalitetna ponudba in zadovoljna stranka. Da bi to dosegli, so zaposleni specializirani na področju dela, ki ga opravljajo in so izredno aktivni, strokovni in dinamični. Nenehno spremljanje novosti na domačem in tujem trgu je neobhodno,  da bi lahko ustregli  vse bolj zahtevnem trgu.

Izstopajo z visokokakovostno storitvijo!

 

Odpeljem.si, Marko Ornik s.p.
tel: 059 958 620 (PISARNA  08.00-12.00h)
gsm: 040 169 235
elektronski naslov: info@odpeljem.si
facebook: Odpeljem.si

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.